F1 - Αυστρία: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix

F1 - Αυστρία: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης του Red Bull Ring για τον enδέκατο Grand Prix της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Αυστρίας. Ο ενδέκατος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου μας έδωσαν μια ιδέα του τι να περιμένουμε σήμερα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά στο Red Bull Ring, με τη στρατηγική να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Από θέση ισχύος στο σημερινό αγώνα θα εκκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing. O Ολλανδός οδηγός πήρε την πρώτη του pole μετά την Ίμολα και θέλει να τη μετατρέψει στην τρίτη του συνεχόμενη νίκη. Δίπλα του θα έχει τον Λάντο Νόρις, ο οποίος θέλει να αποφύγει τα λάθη και να πάρει τη δεύτερη φετινή του νίκη. Πίσω τους βρίσκονται οι Τζορτζ Ράσελ με Mercedes και Κάρλος Σάινθ με Ferrari, οι οποίοι θέλουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον Αγώνα Σπριντ.

Ακολουθούν οι Λιούις Χάμιλτον και Σαρλ Λεκλέρ, ενώ στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης βρίσκουμε τους Όσκαρ Πιάστρι και Σέρχιο Πέρεζ. Την πρώτη 10άδα συμπληρώνουν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ με Haas και Έστεμπαν Οκόν με Alpine.

Grid

Το Grand Prix Αυστρίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 15:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με τους Στάθη Κοκκορόγιαννη και Κώστα Παστρίμα να μιλούν για όλα όσα έγιναν στο Grand Prix Ισπανίας και στον κόσμο της Formula 1 τις τελευταίες ημέρες.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!