F1 - Νόρις για Φερστάπεν: «Αν πιστεύει ότι δεν φταίει, τότε δεν αξίζει το σεβασμό μου»

F1 - Νόρις για Φερστάπεν: «Αν πιστεύει ότι δεν φταίει, τότε δεν αξίζει το σεβασμό μου»
H αντιπαράθεση Λάντο Νόρις και Μαξ Φερστάπεν συνεχίζεται και μετά το τέλος του Grand Prix Αυστρίας.

Οι άριστες σχέσεις μεταξύ των Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις φαίνεται πως δέχτηκαν ένα σοβαρό πλήγμα στο Grand Prix Αυστρίας. Η σύγκρουση των δύο στον 64ο από τους 71 γύρους του αγώνα χάρισε τη νίκη στον Τζορτζ Ράσελ. Μπορεί ο Ολλανδός της Red Bull Racing να επέστρεψε στον αγώνα τερματίζοντας στην 5η θέση, όμως ο Βρετανός της McLaren Racing υποχρεώθηκε σε εγκατάλειψη.

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Φερστάπεν με 10 δλ. ποινής για τη σύγκρουση, όμως αυτό δεν φαίνεται πως ικανοποίησε τον Λάντο Νόρις. «Νομίζω ότι ήταν ένας καλός αγώνας μέχρι εκείνη τη στιγμή. Υστερούσαμε λίγο σε ρυθμό στο πρώτο και το δεύτερο stint σε σχέση με τον Μαξ. Έκαναν όμως περισσότερα λάθη από εμάς, όπως στο pit stop, κάτι που δεν συνηθίζουν. Ξεκάθαρα βρίσκονταν υπό πίεση. Νιώθω ότι έκανα έναν καλό αγώνα, ήμουν μέσα στην μάχη όλη την ώρα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, άρα ήταν εύκολο να γίνει λάθος. Νιώθω απογοητευμένος, το μονοθέσιο καταστράφηκε τελείως. Κρίμα. Αν μπορούσα να φθάσω στα pits με το μονοθέσιο σε καλύτερη κατάσταση θα μπορούσα να πάρω κάποιους βαθμούς. Δεν ξέρω τι θα πουν, έδωσα μία δίκαιη, με σεβασμό και οριακή μάχη, όμως δεν μου ανταπέδωσαν το ίδιο. Δεν έκανα τίποτα λάθος, αυτός πρέπει να βγει να πει κάτι, όχι εγώ», δήλωσε ο οδηγός της McLaren.

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε στο βρετανικό Sky Sports ήταν ακόμα πιο επικριτικός προς τον Φερστάπεν: «Αν λέει ότι δεν έκανε τίποτα κακό, τότε χάνει το σεβασμό μου. Αν παραδεχθεί ότι η συμπεριφορά του ήταν ανόητη και επικίνδυνη, τότε θα έχει το σεβασμό μου. Όμως είναι κάτι δύσκολο να το χωνέψω. Όλοι παλεύουν για τη νίκη».

Photo Credits: Getty Images/Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!