Νέο Peugeot 3008: Οι τιμές των υβριδικών εκδόσεων αλλά και του ηλεκτρικού Ε-3008

Νέο Peugeot 3008: Οι τιμές των υβριδικών εκδόσεων αλλά και του ηλεκτρικού Ε-3008

Newsroom
Νέο Peugeot 3008: Οι τιμές των υβριδικών εκδόσεων αλλά και του ηλεκτρικού Ε-3008
Στην τρίτη γενιά του, το γαλλικό SUV έγινε ακόμα πιο ελκυστικό σχεδιαστικά, ενώ διατίθεται με εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων.

Το νέο Peugeot 3008, τρίτης γενιάς, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και το gMotion by Gazzetta πραγματοποίησε ήδη την πρώτη δοκιμή του. Ο Όμιλος Συγγελίδη ανακοίνωσε τον τιμοκατάλογο του μοντέλου, το οποίο είναι πλήρως εξηλεκτρισμένο. Υπάρχει η επιλογή του 3008 HYBRID με σύστημα 48V και 1.2 βενζίνης που αποδίδει 136 ίππους, του 3008 PLUG-IN HYBRID με 195 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία έως 100 χλμ, αλλά και του αμιγώς ηλεκτρικού Ε-3008, σε πλήθος εκδόσεων ισχύος και μπαταρίας.

Εκδόσεις εξοπλισμού

Το νέο 3008 διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, ALLURE και GT, με 3 πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού, για να είναι απλές οι επιλογές.

Η έκδοση Allure περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εσωτερικές επενδύσεις σε συνδυασμό δέρμα – ύφασμα, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας HD, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, προβολείς και φώτα LED, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, PEUGEOT Panoramic i-Cockpit με αιωρούμενη κυρτή οθόνη 21 ιντσών, επαγωγικό φορτιστή smartphone, δικτυωμένο σύστημα πληροφόρησης PEUGEOT i-Connect, i-Toggles με δυνατότητα εξατομίκευσης.

Peugeot 3008

Η έκδοση GT διατίθεται σε δίχρωμο αμάξωμα με μαύρη οροφή και εσωτερικές επενδύσεις από Alcantara. Ο βασικός εξοπλισμός, επιπλέον της έκδοσης Allure περιλαμβάνει: ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, προβολείς Pixel LED, μπροστινούς αισθητήρες στάθμευσης, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και τιμόνι, προσαρμόσιμο φωτισμό περιβάλλοντος.

Στο εσωτερικό όλων των εκδόσεων συναντάμε το PEUGEOT Panoramic i-Cockpit. Εκτός από την αιωρούμενη πανοραμική οθόνη 21 ιντσών, η γοητεία και ο τεχνολογικός χαρακτήρας της καμπίνας ενισχύονται από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό LED, ο οποίος αντανακλάται στην κομψή επένδυση από γνήσιο αλουμίνιο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και φτάνει καλύπτοντας το επάνω μέρος των δύο μπροστινών θυρών. Ο συνδυασμός αλουμινίου, φωτός και υφάσματος, δημιουργεί μια μοναδική, υψηλής ποιότητας αρμονία από premium υλικά.

Τιμές

Οι τιμές νέου 3008 αρχίζουν από τα 36.900 ευρώ (αφορούν το μοντέλο HYBRID στο επίπεδο εξοπλισμού Allure). Για το plug-in hybrid οι τιμές αρχίζουν από τα 46.900 ευρώ, ενώ για το αμιγώς ηλεκτρικό Ε-3008 από 52.500 ευρώ. Αν μάλιστα γίνει χρήση της επιδότησης των 9.000 ευρώ από το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», τότε η τιμή υποχωρεί στα 43.500 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές:

Peugeot 3008

Photo Credits: Stellantis

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!