Jaecoo: Ποια είναι η νέα κινεζική μάρκα που έρχεται στην Ευρώπη

Jaecoo: Ποια είναι η νέα κινεζική μάρκα που έρχεται στην Ευρώπη
Η πρεμιέρα γίνεται με ένα SUV μήκους 4,5 μέτρων, το οποίο εφοδιάζεται με turbo βενζίνης 1,6 λίτρων.

Μία ακόμα μάρκα από την Κίνα, η Jaecoo, ετοιμάζεται να εισέλθει στην ευρωπαϊκή αγορά. Ανήκει στον όμιλο της Chery Automobile, όπως και η Omoda, μία μάρκα που φημολογείται εδώ και καιρό ότι θα λανσαριστεί στην Ελλάδα.

H γνωριμία της Jaecoo με το ευρωπαϊκό κοινό θα γίνει με το Jaecoo 7 στο προσεχές Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ, από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου. Το Φεστιβάλ που διεξάγεται νότια του Λονδίνου αποτελεί το σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Jaecoo 7

Το Jaecoo 7 είναι ένα οικογενειακό SUV με compact εξωτερικές διαστάσεις: μήκος 4,5 μέτρα, πλάτος 1,86 μέτρα και ύψος 1,68 μέτρα. Το μεταξόνιο των 2,67 μέτρων υπόσχεται καλούς χώρους στο εσωτερικό, ενώ το ψηφιακό ταμπλό περιλαμβάνει οθόνη αφής 14,8 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και head-up display.

Πρώτες διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι η προσθιοκίνητη και η τετρακίνητη με τον τετρακύλινδρο 1.6 βενζίνης 197 ίππων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Θα ακολουθήσουν η plug-in υβριδική και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Οι παραδόσεις στην Μ. Βρετανία θα αρχίσουν εντός του 2024.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το Jaecoo 7 εξασφαλίζει ασφάλεια 5 αστέρων, ενώ καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση για 7 έτη ή 160.000 χλμ.

Jaecoo 7

Photo Credits: Jaecoo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!