F1: Ανακοινώθηκε ο τίτλος της ταινίας με τον Μπραντ Πιτ

F1: Ανακοινώθηκε ο τίτλος της ταινίας με τον Μπραντ Πιτ
Στο περιθώριο του Grand Prix Μ. Βρετανίας πληροφορηθήκαμε τον τίτλο του πολυαναμενόμενου μπλοκμπάστερ του Χόλιγουντ με θέμα τη Formula 1.

Η Apple Original Films αποκάλυψε τον τίτλο της πολυαναμενόμενης ταινίας με θέμα τη Formula 1, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι απλώς «F1» και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και σε IMAX στις 25 Ιουνίου 2025 διεθνώς, και στις 27 Ιουνίου 2025 στη Βόρεια Αμερική.

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί τον Σόνι Χέιζ, έναν πρώην οδηγό αγώνων της Formula 1 που επιστρέφει στο άθλημα για να γίνει μέντορας του νεαρού και ταλαντούχου οδηγού Τζόσουα Πιρς, τον οποίο υποδύεται ο Ντάμσον Ίντρις. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Τζόζεφ Κοζίνσκι και η παραγωγή του Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον.

Η ταινία υπόσχεται να δώσει μια ρεαλιστική και εντυπωσιακή ματιά στον κόσμο της Formula 1, με σκηνές γυρισμένες σε διάφορες πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Μπραντ Πιτ και το υπόλοιπο συνεργείο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Σίλβερστον, όπου διεξάγεται το GP Μ. Βρετανίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!