Triumph Speed Triple 1200 RR Breitling: Μια έκδοση Limited Edition με ελβετική ακρίβεια (vid)

Triumph Speed Triple 1200 RR Breitling: Μια έκδοση Limited Edition με ελβετική ακρίβεια (vid)
Μια δεύτερη συλλεκτική έκδοση του 1200 RR μόλις παρουσιάστηκε και αποτελεί προϊόν συνεργασίας του αγγλικού εργοστάσιου με την ελβετική ωρολογοποιία Breitling.

Το 2022 η Triumph παρουσίασε το Speed Triple 1200 RR, αφιερώνοντάς το στους απανταχού φίλους των café racers. Πέραν της όλης ρετρό σχεδίασης, πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που εντυπωσιάζει με την απόδοση του κινητήρα της (180Hp), την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Ohlins και το βάρος των μόλις 199 κιλών με όλα της τα υγρά! H συνέχεια δόθηκε το 2023 με την παρουσίαση μιας συλλεκτικής έκδοσης αφιερωμένης στον μέγα πράκτορα Τζέιμς Μποντ, με μία ακόμη, αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες, να ακολουθεί στα μέσα του 2024.

Triumph

Breitling Limited Edition

Η σύγχρονη τεχνολογία συναντά το κλασικό στιλ στην τελευταία συνεργασία της Triumph Motorcycles και της πολυτελούς ελβετικής ωρολογοποιίας Breitling. Δύο πρωτοποριακές μάρκες γνωστές από την κορυφαία απόδοση, το μοναδικό στυλ και, φυσικά, τη μηχανική ακρίβεια. Παράλληλα με τη γένεση της συλλεκτικής μοτοσυκλέτας, η ελβετική φίρμα παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό ρολόι Chronomat B01 42 με το λογότυπο της Triumph.

triumph

Οι ιδιοκτήτες της 1200 RR Breitling θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κατά παραγγελία ένα ρολόι Triumph Owners Exclusive με καντράν από άνθρακα, καφέ λουράκι αλιγάτορα και θήκη με χαραγμένο το μοναδικό αριθμό της μοτοσυκλέτας τους. Περιορισμένη σε 270 αριθμημένες μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο, η Limited Editon διαθέτει ένα εξατομικευμένο σχέδιο βαφής με premium χρυσές λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι, δερμάτινη σέλα με γαλλικές ραφές, αποκλειστικό τελικό εξάτμισης υψηλών προδιαγραφών της Akrapovič και εξαιρετικά ελαφριά εξαρτήματα από ανθρακονήματα.

triumph

Οι πρωταγωνιστές

Η παρουσία της Breitling πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι στις λεπτομέρειες, Μια προσαρμοσμένη οθόνη εκκίνησης όπου αναδύεται η λέξη Breitling, το λογότυπο χαραγμένο με λέιζερ και ένα ξεχωριστό χρυσό σήμα Breitling στο ρεζερβουάρ. Γνωστό για τις συναρπαστικές επιδόσεις του, το Speed Triple 1200 RR εντυπωσιάζει με την ημι-ενεργητική ανάρτηση, τις προδιαγραφές που προέρχονται από την πίστα και το όμορφα κατασκευασμένο φέρινγκ με τονισμένο τον χαρακτηριστικό μονό στρογγυλεμένο προβολέα.

triumph

Το ρολόι Chronomat B01 42 Triumph είναι μια σύντηξη τιτανίου και κόκκινου χρυσού 18 καρατίων με ανθρακί καντράν, που απηχεί τις σκούρες αποχρώσεις της μοτοσυκλέτας, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειές του αποτίουν φόρο τιμής στο κορυφαίο στην κατηγορία πιρούνι της Öhlins. Σχεδιασμένο αρχικά για την ιταλική ομάδα ακροβατικών Frecce Tricolori το 1983, το Chronomat αντικατέστησε την τάση του χαλαζία επαναφέροντας τους μηχανικούς χρονογράφους στην προηγούμενη εξέχουσα θέση τους. Είναι αυτό το πνεύμα τολμηρής καινοτομίας που ευδοκιμεί στο νέο Chronomat B01 42 Triumph, ένα ρολόι που γεννήθηκε από μια κοινή φιλοσοφία με τον πρωτοποριακό ρόλο της Triumph στον κόσμο των μοτοσυκλετών.

Οι δηλώσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph, Νικ Μπλουρ, λέει σχετικά: «Σε συνεργασία με τη Breitling ενώσαμε δύο κόσμους προσφέροντας τα κοινά μας πάθη για ακρίβεια, ταχύτητα και άψογο στιλ».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ζορζ Κερν, CEO της ελβετικής φίρμας: «Το Chronomat και το Speed Triple 1200 RR αποτελούν παράδειγμα της κοινής μας αφοσίωσης στα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και απόδοσης».

Φωτογραφίες: Triumph/Breitling

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!