LIVE TV: Δείτε τις δοκιμές του WEC από το Ιντερλάγκος

LIVE TV: Δείτε τις δοκιμές του WEC από το Ιντερλάγκος
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τις τελικές προετοιμασίες ομάδων και οδηγών του WEC στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας πριν από τη μάχη της pole position

To τριήμερο 12-14 Ιουλίου, ένα μήνα μετά τις 24 Ώρες Λε Μαν το WEC θα πραγματοποιήσει τον πέμπτο του φετινό αγώνα. Το κορυφαίο πρωτάθλημα αντοχής ταξιδεύει στο Ιντερλάγκος της Βραζιλίας για τις 6 Ώρες του Σάο Πάολο, έναν κρίσιμο αγώνα στη σεζόν.

Πρωταγωνιστές στη φετινή χρονιά είναι οι Porsche, Ferrari και Toyota, οι οποίες θα δώσουν ακόμη μία τιτάνια μάχη. Μόλις 13 βαθμούς χωρίζουν τους τρεις κατασκευαστές στο πρωτάθλημα και το παραμικρό λάθος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό.

Λίγο πριν τη μάχη της pole position, η οποία θα διεξαχθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί το FP3, η τελευταία... πρόβα ώστε οι ομάδες να ετοιμάσουν τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα σε Hypercar και GT3 για τη συνέχεια του τριημέρου. Η τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του επίσημου λογαριασμού του WEC στο YouTube και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

 

Οι 6 Ώρες του Σάο Πάολο θα μεταδοθούν σε ζωντανά από το fiawec.tv και το Eurosport 2. Ακολουθήστε όλη τη δράση του αγωνιστικού τριημέρου στο gMotion by Gazzetta.

Φωτογραφίες: DPPI/FIAWEC

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!