F1 - Ουγγαρία: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix

F1 - Ουγγαρία: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης του Χανγκαρόρινγκ για το δέκατο τρίτο Grand Prix της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Ουγγαρίας. Ο δέκατος τρίτος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου μας έδωσαν μια ιδέα του τι να περιμένουμε σήμερα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά στο Χανγκαρόρινγκ, με τις υψηλές θερμοκρασίες να βάζουν δύσκολα στους οδηγούς.

Από θέση ισχύος στο σημερινό αγώνα θα εκκινήσει ο Λάντο Νόρις της McLaren Racing. O Βρετανός με μία θαυμάσια προσπάθεια στην αρχή του Q3 κατέκτησε την τρίτη pole position της καριέρας του. Δίπλα του θα έχει τον teammate του, Όσκαρ Πιάστρι, ο οποίος χάρισε στη McLaren το πρώτο της 1-2 μετά από 12 χρόνια. Πίσω τους θα είναι ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing, o οποίος ήταν δυσαρεστημένος με την έλλειψη ταχύτητας της RB20, όμως σήμερα θα είναι διεκδικητής της νίκης. Από την 4η θέση θα εκκινήσει ο Κάρλος Σάινθ της Scuderia Ferrari, o οποίος θέλει να επιστρέψει στο βάθρο.

Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης συναντάμε δύο μελλοντικούς teammate. Πρόκειται για τους Λιούις Χάμιλτον της Mercedes και Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο να ανέβουν πιο ψηλά στην κατάταξη. Πίσω τους θα είναι οι δύο οδηγοί της Aston Martin που «κλείδωσαν» την τέταρτη σειρά της εκκίνησης.

 

Από την 9η θέση θα εκκινήσει ο Ντάνιελ Ρικάρντο της RB, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Γιούκι Τσουνόντα. O Ιάπωνας είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου διαλύωντας το μονοθέσιό του ωστόσο οι μηχανικοί της ομάδας του κατάφεραν να επιδιορθώσουν τις ζημιές.

Στις θέσεις 16 και 17 συναντάμε δύο εκ των πρωταγωνιστών της σεζόν. Πρόκειται για τους Σέρχιο Πέρεζ και Τζορτζ Ράσελ, οι οποίοι αποκλείστηκαν από το Q1 στις κατατακτήριες δοκιμές. Από το pit-lane θα εκκινήσει επίσης ο Πιέρ Γκασλί της Alpine.

Grid

Το Grand Prix Ουγγαρίας θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by gazzetta και της Ford από τις 15:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με τους Στάθη Κοκκορόγιαννη και Κώστα Μπιτσικώκο να μιλούν για το πώς ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε στη Μ. Βρετανία και επέστρεψε στις νίκες στη Formula 1.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!