Mazda2 Hybrid: Ετοιμοπαράδοτο και με επιτόκιο 4,9%

Mazda2 Hybrid: Ετοιμοπαράδοτο και με επιτόκιο 4,9%

Newsroom
Mazda2 Hybrid: Ετοιμοπαράδοτο και με επιτόκιο 4,9%
To υβριδικό σουπερμίνι της Mazda έχει μέση κατανάλωση 3,8-4,3 λίτρα ανά 100 χλμ.

Με την ενσωμάτωση της αυτοφορτιζόμενης τεχνολογίας πλήρους υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης στη γκάμα των μοντέλων της Mazda, το νέο Mazda2 Hybrid είναι μία άκρως οικονομική σε κατανάλωση πρόταση. Το Mazda2 Hybrid βασίζεται στο υβριδικό Toyota Yaris και παρέχει εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου (3,8-4,3 λίτρα/100 χλμ) και μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 (87-97 γρ/χλμ). Επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα σε 9,7 δευτερόλεπτα και φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα τα 175 χλμ/ώρα.

Διατηρώντας τον χαρακτηριστικό εμπρός προφυλακτήρα που εκφράζει το DNA της Mazda, καθώς και το πίσω διακοσμητικό στο χρώμα του αμαξώματος και τους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες σε όλες τις εκδόσεις, το νέο Mazda 2 Hybrid ενισχύει την έννοια της αισθητικής και της κομψότητας της κίνησης από κάθε οπτική γωνία. Η μοντέρνα και λιτή εμφάνιση του αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει την αποφασιστικότητα της Mazda να δημιουργεί οχήματα που, εκτός από την οικολογική φιλικότητα, προσφέρουν και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Mazda2 Hybrid

Το νέο Mazda 2 Hybrid έχει αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων και οθόνη πολυμέσων που προσφέρουν μια ενισχυμένη οδηγική εμπειρία σε ένα επίπεδο υψηλής ποιότητας. Ο βελτιωμένος εξοπλισμός του νέου Mazda 2 Hybrid εξασφαλίζει απρόσκοπτη και απολαυστική οδήγηση κάθε φορά που βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Επιπλέον, το νέο προηγμένο πακέτο ασφαλείας προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο την οδήγηση, γνωρίζοντας ότι είναι πλήρως προστατευμένος και ασφαλής.

To νέο Mazda 2 Hybrid είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται με προνομιακό επιτόκιο 4,9%.

Photo Credits: Mazda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!