Alfa Romeo Junior: Πιο φθηνή στην Ελλάδα η ηλεκτρική από την υβριδική

Alfa Romeo Junior: Πιο φθηνή στην Ελλάδα η ηλεκτρική από την υβριδική

Alfa Romeo Junior: Πιο φθηνή στην Ελλάδα η ηλεκτρική από την υβριδική
Η νέα προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπείας καθιστά - σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση - ακόμη πιο προσιτό το μηδενικών ρύπων B-SUV.

Μπορεί ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο να είναι φθηνότερο από το αντίστοιχο σε υβριδική έκδοση; Η απάντηση είναι «ναι», αν η κρατική επιδότηση των 9.000 ευρώ συνδυαστεί με προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπείας.

Όπως στην περίπτωση της ηλεκτρικής Alfa Romeo Junior - ισχύος 156 ίππων - η βασική τιμή της οποίας είναι πλέον 28.900 ευρώ, καθώς ισχύει έκπτωση 2.000 ευρώ από την ελληνική αντιπροσωπεία της ιταλικής μάρκας. Οι τιμές της υβριδικής Junior των 136 ίππων αρχίζουν από τα 29.900 ευρώ.

Alfa Romeo Junior

Ο βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων καλώδια φόρτισης Mode 2 & 3, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 18” με διαμαντέ φινίρισμα, ενεργό cruise control, συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών. Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ το connectivity box, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25” και το Infotainment με οθόνη 10,1” που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay/Android Auto παρέχουν την πλέον σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Το επίπεδο εξοπλισμού Speciale (με έκπτωση 2.600 ευρώ έχει πλέον τιμή €30.900) προσθέτει στοιχεία όπως: αναγνώριση των οδικών σημάτων, μαύρο body kit, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης, λειτουργία Stop&Go, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αναγνώριση τυφλού σημείου, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και σύστημα πλοήγησης.

Τόσο η ηλεκτρική όσο και η υβριδική έκδοση του νέου B-SUV της Alfa Romeo είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία στο δίκτυο συνεργατών της μάρκας. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές του φθινοπώρου. Η Junior καλύπτεται από 4 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια, καθώς και από 8ετή κάλυψη για την μπαταρία υψηλής τάσης.

Alfa Romeo Junior

Photo Credits: Stellantis

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!