F1 - Ο Μπραντ Πιτ εντυπωσίασε τον Χάμιλτον με τις οδηγικές του ικανότητες

F1 - Ο Μπραντ Πιτ εντυπωσίασε τον Χάμιλτον με τις οδηγικές του ικανότητες
Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν περίμενε ποτέ στη ζωή του πως θα τον εκπλήξουν οι ικανότητες στην οδήγηση ενός σταρ του Χόλιγουντ.

Στις 25 Ιουνίου 2025 θα βγει στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία «F1» με θέμα τη Formula 1 και πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Ήδη έχουμε δει το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την ταινία, με τον διάσημο ηθοποιό να τίθεται αντιμέτωπος με αστέρες του σπορ όπως οι Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί τον Σόνι Χέιζ, έναν πρώην οδηγό αγώνων της Formula 1 που επιστρέφει στο άθλημα για να γίνει μέντορας του νεαρού και ταλαντούχου οδηγού Τζόσουα Πιρς, τον οποίο υποδύεται ο Ντάμσον Ίντρις. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Τζόζεφ Κοζίνσκι και η παραγωγή του Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes έχει τονίσει πολλές φορές πως είναι πολύ σημαντικός ο ρεαλισμός και δουλεύει σκληρά γι’ αυτό. Για το λόγο αυτό θέλησε να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τις οδηγικές ικανότητες του Μπραντ Πιτ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Esquire, o Χάμιλτον μίλησε για την πρώτη του εμπειρία ως συνοδηγός στην πίστα και πίσω από το τιμόνι τον Αμερικανό ηθοποιό.

«Πήγαμε σε μία πίστα στο Λος Άντζελες. Κάναμε μερικούς γύρους κι εγώ καθόμουν στη θέση του συνοδηγού. Εκείνος οδηγούσε. Όταν ήμουν νεότερος ήμουν καθηγητής οδήγησης. Ήταν ένας τρόπος να βγάλω περισσότερα χρήματα ενώ ήμουν παράλληλα οδηγός αγώνων. Έχω καθίσει συνοδηγός με πάρα πολλούς ανθρώπους. Αμέσως μπορώ να καταλάβω αν κάποιος είναι καλός ή κακός. Ο Μπραντ από την πρώτη στιγμή έδειξε πως το έχει. Μπορούσες να το καταλάβεις. Έχει την οδήγηση στο DNA του. Απλά δεν μπορεί να κάνει πράγματα που κάνουμε εμείς οι οδηγοί της Formula 1. Όμως έχει πολλές δυνατότητες», ανέφερε ο 39χρονος πολυπρωταθλητής.

Η ταινία υπόσχεται να δώσει μια ρεαλιστική και εντυπωσιακή ματιά στον κόσμο της Formula 1, με σκηνές γυρισμένες σε διάφορες πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Μπραντ Πιτ και το υπόλοιπο συνεργείο έχει βρεθεί σε πολλά Grand Prix το τελευταίο χρονικό διάστημα για γυρίσματα σκηνών.

Δείτε την ομάδα του gmotion να κάνει την ανασκόπηση του πρώτου μισού της φετινής σεζόν της Formula 1 στο παρακάτω βίντεο.

Φωτογραφίες: dailypop/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!