F1 - O αριθμός 77 πάνω σε ένα Audi R8 ίσως υποδηλώνει το μέλλον του Μπότας

F1 - O αριθμός 77 πάνω σε ένα Audi R8 ίσως υποδηλώνει το μέλλον του Μπότας
Ο 35χρονος Φινλανδός φωτογραφήθηκε στην Καλιφόρνια δίπλα στο supercar της γερμανικής μάρκας.

Λίγες κενές θέσεις παραμένουν στη Formula 1 για το grid του 2025. Μία από αυτές είναι στην KICK Sauber, δίπλα στον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Η ελβετική ομάδα θα μετονομαστεί το 2026 σε Audi, καθώς έχει εξαγοραστεί από την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Από τη στιγμή που ο Κάρλος Σάινθ υπέγραψε συμβόλαιο με την Williams Racing, φούντωσαν οι φήμες για παραμονή του Βάλτερι Μπότας στην Sauber και το 2025. Ο 35χρονος Φινλανδός περνά μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του στην Καλιφόρνια και ένα tweet ενδέχεται να αποκαλύπτει το μέλλον της καριέρας του.

Ο Μπότας συμμετείχε στα γυρίσματα κάποιας προωθητικής ενέργειας με την εταιρεία λογισμικού Hyland, η οποία είναι χορηγός τόσο της KICK Sauber όσο και του ίδιου του Φινλανδού. «Θα ακολουθήσουν περισσότερα σχετικά με την μυστική αποστολή με την Hyland», έγραψε στο Χ.

Ο οδηγός της Formula 1 φωτογραφήθηκε δίπλα σε ένα λευκό Audi R8, το οποίο φέρει αυτοκόλλητα με το λογότυπό του και τον αριθμό 77 που χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα. Η επιλογή του supercar της γερμανικής μάρκας ίσως δεν είναι τυχαία, συμβολίζοντας την παραμονή του Μπότας στη Sauber και το 2026, όταν γίνει Audi. Οι όποιες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Photo Credits: Valtteri Bottas/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!