Aprilia SR GT Replica 2024: Το σκούτερ που φέρνει το MotoGP στους δρόμους της πόλης

Κώστας Παστρίμας
Aprilia SR GT Replica 2024: Το σκούτερ που φέρνει το MotoGP στους δρόμους της πόλης
Με νέα σχεδίαση και κινητήρες, το «urban adventure» σκούτερ αποκτά αγωνιστικό χαρακτήρα.

Η Aprilia παρουσίασε το νέο SR GT Replica 2024, μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς «urban adventure» σκούτερ που εμπνέεται άμεσα από τις μοτοσυκλέτες RS-GP, οι οποίες συμμετέχουν στο MotoGP με τους Aleix Espargaró και Maverick Viñales. Η νέα αυτή έκδοση διαθέτει έντονη σπορ εμφάνιση, με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στα αγωνιστικά μοντέλα της Aprilia.

Το SR GT Replica ξεχωρίζει για τη μαύρη ματ εμφάνισή του, ενισχυμένη με κόκκινα και μωβ γραφικά εμπνευσμένα από τις εργοστασιακές RS-GP. Οι σπορ λεπτομέρειες συνεχίζονται με τις μαύρες ζάντες και το κόκκινο στεφάνι στον μπροστινό τροχό, ενώ τα φινιρίσματα και το λογότυπο Aprilia ενισχύουν τη σύνδεση με τον αγωνιστικό κόσμο.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ελαστικά με σπορ σχεδίαση πέλματος, ιδανικά για οδήγηση σε ασφάλτινες διαδρομές, σε αντίθεση με τα τρακτερωτά ελαστικά που διαθέτουν οι υπόλοιπες εκδόσεις του SR GT. Επίσης, το σκούτερ φέρει τα λογότυπα των χορηγών της ομάδας Aprilia Racing και τους αγωνιστικούς αριθμούς των Espargaró και Viñales, υπογραμμίζοντας τη σύνδεσή του με τον κόσμο του MotoGP.

Aprilia

Η Aprilia προσφέρει το SR GT Replica σε δύο εκδόσεις: 125 cc και 200 cc, εξοπλισμένες με τους σύγχρονους κινητήρες i-get, που συνδυάζουν ισχύ και οικονομία. Ο κινητήρας των 125 cc αποδίδει 11 kW και 12 Nm ροπής, ενώ η έκδοση των 200 cc αποδίδει 13 kW και 16,5 Nm ροπής, παρέχοντας ταχύτητα και ευελιξία τόσο στην πόλη όσο και σε υπεραστικές διαδρομές.

Το νέο Aprilia SR GT Replica αναμένεται σύντομα στα καταστήματα με τιμές που ξεκινούν από 4.199 € για την έκδοση των 125 cc και 4.340 € για την έκδοση των 200 cc.

Φωτογραφίες: Aprilia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!