F1 - Με οδηγό τον... μαγικό αγώνα του 2019 ο Λεκλέρ στη Μόντσα

F1 - Με οδηγό τον... μαγικό αγώνα του 2019 ο Λεκλέρ στη Μόντσα
Ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia Ferrari θέλει να επαναλάβει τον άθλο του 2019 στο GP Ιταλίας, όταν ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Ο Σαρλ Λεκλέρ βρίσκεται στην έβδομη σεζόν του στη Formula 1 και μετράει συνολικά 6 νίκες. Μία από τις πιο αξιομνημόνευτές του είναι στο Grand Prix Ιταλίας του 2019, κόντρα στις δύο Mercedes-AMG των Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Μονεγάσκου στο σπορ, μιας και μία εβδομάδα νωρίτερα είχε κερδίσει στο Grand Prix Βελγίου.

Το επερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο 30 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου η Formula 1 θα επισκεφθεί τη Μόντσα για το Grand Prix Ιταλίας. Η Ferrari θα παρουσιαστεί με ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων και η καλή της εμφάνιση στην Ολλανδία την κάνει να αισιοδοξεί.

Ο Λεκλέρ οδεύει στον εντός έδρας αγώνα της Ferrari και δηλώνει με αισιοδοξία πως στόχος του στο τριήμερο είναι η νίκη: «Ο στόχος μας είναι η νίκη στην Ιταλία. Αν το δούμε ρεαλιστικά είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα μας γιατί οι McLaren και Red Bull έχουν καλύτερο ρυθμό από εμάς. Όμως όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε στην Ιταλία και έχουμε νέα εξαρτήματα στο μονοθέσιο. Ας ελπίσουμε πως θα μας δώσουν την απόδοση ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Στο Ζάντβορτ όταν τελειώσαμε τον αγώνα κάναμε έρευνα για να εξηγήσουμε γιατί είχαμε τόσο καλή απόδοση ενώ το Σάββατο όχι. Έχουμε κατανοήσει σε μεγάλο βαθμό τι δεν δούλεψε και αυτό μας κάνει αισιόδοξους».

Επιπλέον τόνισε πως τα πάντα μπορούν να γίνουν στη Formula 1 και το όνειρό του για τον δέκατο-έκτο αγώνα του 2024: «Το όνειρό μου είναι να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε πριν από 5 χρόνια. Θα είναι πιο δύσκολο εγχείρημα σε σχέση με τότε, όμως στη Formula 1 όλα είναι πιθανά».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford Να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στην Ολλανδία και τη δεύτερη φετινή νίκη του Λάντο Νόρις.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari Press Office

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!