F1 - H Red Bull ξεκίνησε τον «πόλεμο» στον Νόρις

F1 - H Red Bull ξεκίνησε τον «πόλεμο» στον Νόρις
Με τον Βρετανό να θέτει υπό αμφισβήτηση την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Μαξ Φερστάπεν, στη Red Bull Racing περνούν σε επικοινωνιακή αντεπίθεση.

Η Formula 1 επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με το Grand Prix Ολλανδίας όπου o Λάντο Νόρις έδειξε ότι έχει το μομέντουμ. Ο Βρετανός οδηγός έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και συνέτριψε τον ανταγωνισμό, κατακτώντας τη δεύτερη φετινή του νίκη.

Στα αποτελέσματα του Ζάντβορτ άφησε πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν κατά 22,9 δλ και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου στη φετινή σεζόν. Παρά την επιβλητική εμφάνιση της McLaren, στη Red Bull Racing δεν φοβούνται πως η «ζυγαριά θα γείρει» προς το μέρος των Βρετανών στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, θέλοντας ενδεχομένως να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Formula 1, o επικεφαλής των «ταύρων», Κρίστιαν Χόρνερ, θέλησε να ρίξει την… μπηχτή του για τον οδηγό της McLaren: «Είναι αξιοσημείωτο πως στο Ζάντβορτ ο Νόρις πήρε μόλις τη δεύτερη νίκη του με το μονοθέσιο που έχει. Όμως, οδηγεί καλά και βρίσκει αυτοπεποίθηση. Τώρα όμως η πίεση είναι σε εμάς για να απαντήσουμε».

Ο Βρετανός αφήνοντας στην άκρη το κυνικό του ύφος, αναφέρθηκε σε έναν σημαντικό τομέα που μπορεί να βοηθήσει τη Red Bull στην κατάκτηση των φετινών τίτλων. Η διαφορά της από τη McLaren στο πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι μόλις 30 βαθμοί και στα τελευταία Grand Prix το νούμερο αυτό μειώνεται.

«Έχουμε συνηθίσει να είμαστε στη μάχη του τίτλου τα τελευταία χρόνια και όλοι ξέρετε πως θα παλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στους εναπομείναντες 9 αγώνες της σεζόν», ανέφερε ο Χόρνερ.

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford Να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στην Ολλανδία και τη δεύτερη φετινή νίκη του Λάντο Νόρις.

Φωτογραφίες: LN4/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!