F1 - Oι παίκτες της Γιουβέντους προβλέπουν τον νικητή στο Grand Prix Ιταλίας (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Oι παίκτες της Γιουβέντους προβλέπουν τον νικητή στο Grand Prix Ιταλίας (vid)
Ποιοι ποδοσφαιριστές της Μεγάλης Κυρίας «τόλμησαν» να πουν οδηγό άλλης ομάδας πλην της Scuderia Ferrari.

Το Grand Prix Ιταλίας (30 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου) στην Μόντσα - γνωστή ως «ναό της ταχύτητας» - αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην ιταλική χώρα. Τα εκατομμύρια οπαδών της Scuderia Ferrari περιμένουν μία νίκη στον εντός έδρας αγώνα της Formula 1.

Ποιος όμως θα κερδίσει στην Μόντσα; Μπορούν οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν και τον Λάντο Νόρις που προέρχεται από τη νίκη στην Ολλανδία;

Από το γραφείο Τύπου της Γιουβέντους ρώτησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να προβλέψουν τον νικητή στο Grand Prix Ιταλίας. Και ενώ το αναμενόμενο ήταν να πουν τον Λεκλέρ ή τον Σάινθ (από τη στιγμή που η Μεγάλη Κυρία και η Ferrari ανήκουν στην οικογένεια Ανιέλι) υπήρξαν ορισμένοι που ανέφεραν άλλον οδηγό. Όπως ο Τέουν Κούπμαϊνερς που ανέφερε το όνομα του συμπατριώτη του, Μαξ Φερστάπεν. «Σίγουρα. Αν δεν το έλεγες δεν θα σε άφηναν να γυρίσεις πίσω στην Ολλανδία», ήταν το σχόλιο του μέλους του γραφείου Τύπου της Γιουβέντους.

Photo Credits: Juventus FC/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!