F1 - Νόρις: «Έκπληξη το 1-2 στις κατατακτήριες, ο γύρος μου δεν ήταν εξαιρετικός»

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Νόρις: «Έκπληξη το 1-2 στις κατατακτήριες, ο γύρος μου δεν ήταν εξαιρετικός»
Ο 24χρονος οδηγός της McLaren πήρε την pole position στο Grand Prix Ιταλίας, δεύτερη συνεχόμενη στη φετινή σεζόν της Formula 1.

Ο Λάντο Νόρις συνεχίζει να βρίσκεται στα... ψηλά της Formula 1. Μετά την κυριαρχία του στην Ολλανδία, ο οδηγός της McLaren Racing πήρε την pole position στο Grand Prix Ιταλίας. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τον Νόρις και η 5η στην καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο 24χρονος Βρετανός ηγήθηκε του Όσκαρ Πιάστρι για το 1-2 της McLaren στο grid του αυριανού αγώνα στην Μόντσα (εκκίνηση στις 4 μ.μ., ώρα Ελλάδας). Δεν εντυπωσιάστηκε όμως από την επίδοσή του στο τέλος του Q3. «Άλλη μία pole, κάτι το απίστευτο. To 1-2 που κάναμε στις κατατακτήριες αποτελεί έκπληξη, ευχάριστη όμως. Η ομάδα έκανε απίστευτη δουλειά. Ειλικρινά ο δεύτερος γύρος που έκανα στο Q3 δεν ήταν εξαιρετικός, ήταν αρκετός όμως για την pole position».

Ο Νόρις δείχνει να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας. «Θα ήταν ωραίο να κατακτήσω άλλη μία νίκη, όμως όπως είδαμε αυτές τις δύο μέρες οι διαφορές είναι μικρές. Υπάρχουν αρκετοί γρήγοροι οδηγοί με γρήγορα μονοθέσια πίσω μας. Άρα δεν περιμένω εύκολο αγώνα την Κυριακή. Αρκετά πράγματα είναι άγνωστα, όπως η φθορά των ελαστικών. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά και αρκετός ενθουσιασμός. Η χάραξη της πίστας είναι εντυπωσιακή, ανυπομονώ για τον αγώνα».

Photo Credits: McLaren F1/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!