Can-Am: Ξεκινούν οι προπαραγγελίες των ηλεκτρικών μοτοσικλετών

Newsroom
Can-Am: Ξεκινούν οι προπαραγγελίες των ηλεκτρικών μοτοσικλετών
Οι πρώτες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της Can-Am ετοιμάζονται να κάνουν την είσοδό τους στην ευρωπαϊκή αγορά, με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν στη Μ. Βρετανία.

Η Can-Am, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες το 2023 με τα μοντέλα Pulse και Origin, ανακοίνωσε την έναρξη των προπαραγγελιών για την ευρωπαϊκή αγορά, ξεκινώντας από τη Μ. Βρετανία. Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της εταιρείας να επαναφέρει τη θρυλική της παρουσία στους δρόμους, αυτή τη φορά με φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα.

Can-Am
Pulse

Το Can-Am Pulse είναι ένα αστικό ηλεκτρικό μοντέλο σχεδιασμένο για την καθημερινή μετακίνηση, ενώ το Can-Am Origin είναι ένα dual-sport μοντέλο που μπορεί να ανταπεξέλθει τόσο στην άσφαλτο όσο και σε πιο απαιτητικά μονοπάτια. Και τα δύο μοντέλα έχουν εξοπλιστεί με τον ηλεκτροκινητήρα Rotax E-POWER, προσφέροντας ισχύ 47 ίππων και αυτονομία που κυμαίνεται από 145 έως 160 χιλιόμετρα, ανάλογα με το μοντέλο και τις συνθήκες οδήγησης.

Can-Am
Origin

Οι προπαραγγελίες στη Μ. Βρετανία σηματοδοτούν το άνοιγμα της αγοράς για τα ηλεκτρικά αυτά μοντέλα στην Ευρώπη, δίνοντας την ευκαιρία στους οδηγούς να εξασφαλίσουν τα πρώτα διαθέσιμα οχήματα. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2025, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για την ίδια χρονιά.

Με τη μετάβαση στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, η Can-Am στοχεύει να συνδυάσει την παράδοσή της με την καινοτομία, προσφέροντας στους αναβάτες όχι μόνο την απόδοση και την ευελιξία που περιμένουν από το εμπορικό σήμα, αλλά και την οικολογική συνείδηση που απαιτείται από τα σύγχρονα οχήματα.

 

Φωτογραφίες: Can-Am

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!