Νέο gmotion 107: Στα βουνά με το νέο Dacia Duster αλλά και για το Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Νίκος Γιαννούλας
Νέο gmotion 107: Στα βουνά με το νέο Dacia Duster αλλά και για το Ράλλυ Ακρόπολις 2024
Βρείτε μέσα στις 164 σελίδες του νέου gmotion 107 τα πάντα για το Ράλλυ Ακρόπολις 2024 αλλά και για όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών της ελληνικής αγοράς.

Διάσπαρτη ανάμεσα σε Γκέτεμποργκ, Αθήνα και Λαμία, η ομάδα του gmotion κατάφερε να φέρει το τεύχος 107 στις οθόνες σας και παράλληλα να καλύπτει με καθημερινά live και συνεχή θέματα το Ράλλυ Ακρόπολις 2024.


Ο πληρέστερος οδηγός για το Ράλλυ Ακρόπολις 2024


Το μεγάλο γεγονός του Σεπτέμβρη και αυτή τη χρονιά είναι φυσικά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και παραδοσιακά το gmotion by gazzetta έχει τον πληρέστερο αλλά και πιο εύχρηστο οδηγό θεατών, καθώς με ένα κλικ μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλες τις προτεινόμενες από τους διοργανωτές προσβάσεις για την παρακολούθηση του αγώνα.

gmotion 107


Δοκιμές και παρουσιάσεις όλων των νέων αυτοκινήτων


Οδηγήσαμε το νέο Dacia Duster -ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την ελληνική αγορά- και διαπιστώσαμε ότι παρά τον έντονο ανταγωνισμό, το αυτοκίνητο έχει ακόμα πιο λαμπρό μέλλον από τους δημοφιλείς προκατόχους του.


Θετική ήταν και εντύπωση από την οδήγηση του νέου Skoda Kodiaq, του κορυφαίου SUV της Τσέχικης μάρκας, που αποτελεί πρότυπο οικογενειακού αυτοκινήτου.

Skoda Kodiaq

Ρεπορτάζ -κυριολεκτικά- στο δρόμο


Ο Κώστας Μπιτσικώκος ακολούθησε τους αστυνομικούς του τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων στη νυχτερινή τους βάρδια, όπου δεν έλειψαν τα ευτράπελα, παρότι αυτές τις ώρες η κίνηση είναι μειωμένη.


Η ζωή είναι αγώνας


Στο διεθνές αγωνιστικό γίγνεσθαι και συγκεκριμένα στην F1, λόγω του επετειακού τεύχους 106 είχαν μείνει εκτός περιοδικού πολλά GP, την ανασκόπηση των οποίων συγκεντρώσαμε, ώστε να διαπιστώσετε πώς από την απόλυτη κυριαρχία της Red Bull, φτάσαμε σταδιακά σε ένα από τα πλέον συναρπαστικά πρωταθλήματα, με εναλλαγή McLaren, Ferrari και Mercedes στις νίκες.

gmotion 107


Λιγότεροι τροχοί, περισσότερη διασκέδαση


Η ενότητα της μοτοσικλέτας ανοίγει με τα διλήμματα του Ν. Βιτσιλάκη και κορυφώνεται με την εξαιρετικά σημαντική για για τη χώρα μας BMW R1300 GS Adventure και όλη την αγωνιστική κίνηση του MotoGP τους δύο περασμένους μήνες.

BMW R1300 GS adventure

Ραντεβού στα βουνά, προσοχή στο δρόμο και να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή, οτιδήποτε και αν οδηγείτε.


Διαβάστε το gmotion 107 με ένα κλικ εδώ

gmotion 107

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!