Ford Car Center: Εξαιρετική η παρουσία της στο Ράλλυ Ακρόπολις

Νίκος Γιαννούλας
Ford Car Center: Εξαιρετική η παρουσία της στο Ράλλυ Ακρόπολις
Οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς με το Ford Fiesta Rally3 ανταγωνίστηκαν επάξια τις κορυφαίες διεθνείς συμμετοχές της κατηγορίας WRC3 στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Κορυφαίοι ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχές της κατηγορίας WRC3 και ανταγωνιστικοί ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, οι Νώντας Καρανικόλας - Γιώργος Κακαβάς με το Ford Fiesta Rally3 της Ford Car Center, ολοκλήρωσαν το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις αποκομίζοντας πολύ θετικά συναισθήματα.

Ford Car Center

Παρά την εγκατάλειψη στη δεύτερη διέλευση της Ε.Δ. Άγιοι Θεόδωροι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, από σπασμένο ψυγείο και υδραυλικό σύστημα, το πλήρωμα του Ford Fiesta Rally3 της Ford Car Center συνέχισε την Κυριακή και συνολικά κέρδισε 10 από τις 11 ειδικές διαδρομές στην άτυπη κατάταξη μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων της κατηγορίας WRC3. Ταυτόχρονα, μέχρι τη στιγμή της μηχανικής βλάβης, ήταν 6οι ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές της κατηγορίας.

Ford Car Center

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξαιρετικά φιλόδοξος στόχος της συμμετοχής της Ford Car Center στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα των συμμετοχών της κατηγορίας WRC3. Η ατυχία μπορεί να στέρησε την κατάκτησή του, ωστόσο οι χρόνοι του πληρώματος στις Ε.Δ. έδειξαν ότι ήταν απόλυτα εφικτός.

Ford Car Center

Λόγω της εγκατάλειψης το Σάββατο, οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς τερμάτισαν στην 38η θέση της γενικής κατάταξης. Το πλήρωμα ωστόσο δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για το σύνολο των επιδόσεών του στις Ειδικές Διαδρομές. Η ταχύτητά τους ήταν αδιαμφισβήτητη και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον. Έτσι, η συμμετοχή της Ford Car Center θα βρίσκεται και του χρόνου ετοιμοπόλεμη στα βουνά, με την ίδια διάθεση, όρεξη και στόχους για το EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2025.

Ford Car Center

Την προσπάθεια της συμμετοχής υποστήριξαν οι εταιρείες Castrol (λιπαντικά), NBG LEASING (Εθνική Leasing-υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων & απόκτησης παγίων με μίσθωση), WÜRTH (μηχανολογικός εξοπλισμός συνεργείων), eltrekka (εισαγωγή και διανομή ανταλλακτικών), DOULAKIS PARTS (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), STORE YOUR CAR (υπηρεσίες συντήρησης και αποθήκευσης ιστορικών & συλλεκτικών αυτοκινήτων) και Quick Fit (εμπορία ελαστικών).

Photo Credit: Ford Car Center

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!