Vespa GTS: Ακαταμάχητες προσφορές για το εμβληματικό scooter

Κώστας Παστρίμας
Vespa GTS: Ακαταμάχητες προσφορές για το εμβληματικό scooter
Αποκτήστε τη Vespa των ονείρων σας με προνομιακούς όρους και εξοπλισμό αξίας έως 760€.

Η εμβληματική Vespa GTS, σύμβολο στιλ και απόδοσης, έρχεται τώρα με μια νέα μοναδική προσφορά, δίνοντας στους λάτρεις των scooter την ευκαιρία να την αποκτήσουν με όφελος 700€ ή μέσω άτοκης χρηματοδότησης. Η προσφορά καλύπτει όλα τα μοντέλα των 125 και 300 κυβικών, προσφέροντας εναλλακτικά και πακέτο αυθεντικών αξεσουάρ Vespa, αξίας έως 760€, εντελώς δωρεάν.

Η σειρά Vespa GTS διαθέτει τέσσερις μοναδικές εκδόσεις: την κομψή και κλασική Vespa GTS, τη μοντέρνα GTS Super, την δυναμική GTS SuperSport και την τεχνολογικά προηγμένη Vespa GTS SuperTech. Κάθε μοντέλο προσφέρει κάτι ξεχωριστό, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει μια Vespa για κάθε στιλ και προσωπικότητα. Οι δύο διαθέσιμοι κινητήρες, ο αξιόπιστος μονοκύλινδρος 125 i-get και ο 300 HPE, προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αντοχή, κάνοντας την οδήγηση Vespa μια απολαυστική εμπειρία.

Vespa

Επιλέγοντας τη Vespa GTS, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα DreamRide, το οποίο προσφέρει 30% προκαταβολή και 30 άτοκες δόσεις, χωρίς επιτόκιο. Η προσφορά αυτή κάνει την απόκτηση μιας Vespa πιο προσιτή από ποτέ, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα ή το στιλ.

Είναι η ιδανική στιγμή να επιλέξετε τη δική σας Vespa GTS και να απολαύσετε την ελευθερία των δύο τροχών με ασφάλεια, άνεση και στιλ. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Vespa ή σε ένα σημείο πώλησης.

Φωτογραφίες: Vespa

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!