KTM: Ready to race με ανανεωμένες τιμές

Κώστας Παστρίμας
KTM: Ready to race με ανανεωμένες τιμές
Τα enduro και motocross μοντέλα της KTM προσφέρουν τώρα ακόμη πιο προσιτές τιμές, διατηρώντας την κορυφαία απόδοση και τεχνολογία τους.

Η εποχή μπορεί να αλλάζει και οι θερμοκρασίες να πέφτουν, όμως η αδρεναλίνη ανεβαίνει μόλις ανοίξεις το γκάζι μιας χωμάτινης KTM μοτοσυκλέτας. Η KTM, γνωστή για την πρωτοπορία στον χώρο των off-road οχημάτων, φέρνει στους λάτρεις των μοτοσυκλετών τις νέες της προτάσεις, συνδυάζοντας επιδόσεις κορυφαίου επιπέδου με ελκυστικές τιμές.

Τα μοντέλα της KTM, από τα enduro EXC μέχρι τα motocross SX, υπόσχονται απόλυτη αίσθηση ελέγχου και δυναμικής απόδοσης σε κάθε διαδρομή, είτε πρόκειται για απαιτητική πίστα είτε για απαιτητικές off-road διαδρομές στο βουνό. Η τεχνολογία αιχμής, σε συνδυασμό με τη δύναμη που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της KTM, συνεχίζει να εντυπωσιάζει, δίνοντας στους αναβάτες τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση.

ΚΤΜ

Με τις νέες ανανεωμένες προτεινόμενες τιμές λιανικής, τα κορυφαία δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα της KTM γίνονται ακόμα πιο προσιτά, καθιστώντας την επιλογή ακόμη πιο δελεαστική για κάθε αναβάτη που θέλει να βιώσει την απόλυτη εμπειρία Ready to Race.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τα μοντέλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της KTM, ώστε να κάνουν την επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες τους και να ξεκινήσουν την επόμενη μεγάλη περιπέτεια.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΚΤΜ

Φωτογραφίες: ΚΤΜ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!