To Tivoli επιστρέφει στην Ελλάδα: Ποια εταιρεία θα εισάγει τα νέα κορεατικά μοντέλα

Newsroom
To Tivoli επιστρέφει στην Ελλάδα: Ποια εταιρεία θα εισάγει τα νέα κορεατικά μοντέλα
Θυμάστε την SsangYong; Έγινε KGM και επαναλανσάρεται στην ελληνική αγορά με πλούσια γκάμα από SUV και pick up.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με την KGM (KG Mobility), η οποία αποτελεί τη συνέχεια της SsangYong και η ιστορία της άρχισε το 1954. Με 70 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή οχημάτων και βάση της την Νότιο Κορέα, η KGM επιστρέφει στην ελληνική αγορά με ανανεωμένη και αναβαθμισμένη γκάμα από αυτοκίνητα πόλης και compact SUV, έως σκληροτράχηλα pick-up.

Τα μοντέλα της KGM

Ορισμένα ονόματα τα γνωρίζουμε από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας. Όπως το Tivoli, ένα compact SUV (4,22 μέτρα) με κινητήρα βενζίνης 1.5. Αλλά και το Korando, ένα πιο ευρύχωρο SUV (4,44 μέτρα). Και τα δύο εφοδιάζονται με 1.5 turbo βενζίνης, ισχύος 163 ίππων, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο.

KMG
To ηλεκτρικό SUV, Torres EVX

Το Torres είναι ένα μεσαίο οικογενειακό SUV, μήκους 4,7 μέτρων. Και εδώ κάνει την εμφάνισή του ο ίδιος 1.5 βενζίνης, όμως θα κυκλοφορήσει και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση EVX, ισχύος 207 ίππων. Με μπαταρία της BYD χωρητικότητας 73,4 kWh, προσφέρει αυτονομία 462 χλμ (WLTP).

Πού θα δείτε τα νέα KGM για πρώτη φορά

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε μια πρώτη εμφάνιση τα αυτοκίνητα της KGM στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτων “Auto Athina 2024”, στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις τιμές και τις προδιαγραφές των μοντέλων, καθώς και για το Δίκτυο Εμπόρων που θα διαθέτουν τα μοντέλα της KGM ανά την Ελλάδα.

Photo Credits: KGM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!