Η Triumph παρουσιάζει τις νέες Speed Twin 1200 και 1200 RS

Κώστας Παστρίμας
Η Triumph παρουσιάζει τις νέες Speed Twin 1200 και 1200 RS
Αναβαθμίσεις σε τεχνολογία, επιδόσεις και σχεδιασμό για τις νέες μοτοσυκλέτες Speed Twin, διαθέσιμες στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2025.

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων Speed Twin 1200 για το 2025, με το ανανεωμένο Speed Twin 1200 και την ολοκαίνουργια έκδοση Speed Twin 1200 RS. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2025, ενσωματώνοντας σημαντικές αναβαθμίσεις σε επιδόσεις, τεχνολογία και σχεδιασμό.

Triumph Speed Twin 1200

Η νέα Speed Twin 1200 έρχεται με βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, χάρη στα αναβαθμισμένα εξαρτήματα, όπως το νέο πιρούνι Marzocchi και τα διπλά πίσω αμορτισέρ Marzocchi, που προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και ευελιξία. Με αυξημένη μέγιστη ισχύ κατά 5 PS, η μοτοσυκλέτα προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστικές σπορ επιδόσεις, ενώ η νέα τεχνολογία όπως το Βελτιστοποιημένο Γωνιακό ABS και ο Βελτιστοποιημένος Γωνιακός Έλεγχος Πρόσφυσης, εξασφαλίζουν ασφαλή και ακριβή οδήγηση.

Triumph Speed Twin 1200

Το νέο μοντέλο Speed Twin 1200 RS προσφέρει ακόμα περισσότερα στους αναβάτες, με σπορ εργονομία και ανώτερες προδιαγραφές εξαρτημάτων. Η έκδοση RS περιλαμβάνει το πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Marzocchi και πίσω αμορτισέρ Öhlins, καθώς και δαγκάνες Brembo Stylema για αυξημένη απόδοση φρεναρίσματος. Τα ελαστικά Metzeler Racetec RR K3 και το Triumph Shift Assist συμπληρώνουν την εμπειρία οδήγησης.

Triumph Speed Twin 1200

Σχεδιαστικά, τα νέα μοντέλα Speed Twin 1200 συνδυάζουν κλασικά και σύγχρονα στοιχεία. Οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο δίχρωμες επιλογές για τη Speed Twin 1200, ενώ η έκδοση RS διατίθεται σε δύο χρώματα: Baja Orange και Sapphire Black. Η νέα Speed Twin διατηρεί την κλασική αισθητική της Triumph, με προσθήκες όπως ο σμιλευμένος ρεζερβουάρ, τα ανανεωμένα πλαϊνά πάνελ και οι πιο συμπαγείς σιγαστήρες, ενώ το μοντέλο RS ξεχωρίζει με τις λεπτομέρειες ραφής στη σέλα και τα βουρτσισμένα αλουμινένια φτερά.

Triumph Speed Twin 1200

Η Triumph συνεχίζει να ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής στα νέα της μοντέλα, με το σύστημα quickshifter Triumph Shift Assist που επιτρέπει ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς χρήση του συμπλέκτη. Παράλληλα, η νέα οθόνη LCD και TFT προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα, ενώ διατηρεί τον κλασικό σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας. Με τις αναβαθμίσεις αυτές, η Triumph επιδιώκει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των αναβατών που αναζητούν τόσο την κλασική εμφάνιση όσο και τις σπορ επιδόσεις στις μοτοσυκλέτες τους. Οι τιμές για την ελληνική αγορά θα ανακοινωθούν σύντομα​.

Φωτογραφίες: Triumph

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!