AEK: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αγώνα την Κυριακή

Newsroom
AEK: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αγώνα την Κυριακή
Με την ολοκλήρωση των μεταγραφών για την ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος μπορεί να αφοσιωθεί στο αγαπημένο του χόμπι.

Με τη συμμετοχή 90 οδηγών θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου) η 43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς, που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου. Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζει αυτή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Seajets, Μάριου Ηλιόπουλου.

Ως γνωστόν ο κ. Ηλιόπουλος είναι λάτρης της ταχύτητας και των αγώνων αυτοκινήτου, στους οποίους λαμβάνει μέρος συχνά με το εντυπωσιακό Ford Fiesta των 650 ίππων. Με τον αριθμό 81 στις πόρτες, το αυτοκόλλητο «MARIO» στο πίσω μέρος και την ψυχολογία στα... ύψη μετά τη συμφωνία με τον Αντονί Μαρσιάλ, ο Μάριος Ηλιόπουλος αναμένεται να φθάσει σε μία ακόμα νίκη.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι δοκιμές από τις 12 το μεσημέρι, ενώ ο αγώνας αρχίζει την Κυριακή στις 10 το πρωί. Όσοι θέλουν να βρεθούν στο Πήλιο για να παρακολουθήσουν τον «Super Mario», θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος κλείνει μία ώρα πριν.

Μετά τις τρεις πρώτες αναβάσεις της σεζόν, όπου μετρά ισάριθμες νίκες, ο κ. Ηλιόπουλος προηγείται στη βαθμολογία με 75 βαθμούς στην κατηγορία Formula Saloon. Ακολουθούν ο «Κανέλλος» με 37 β. και ο Παναγιώτης Παρθένης με 33 β.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!