F1 - Σάινθ: «Θέλω να κερδίσω και φέτος στη Σιγκαπούρη»

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Σάινθ: «Θέλω να κερδίσω και φέτος στη Σιγκαπούρη»
Ο 30χρονος οδηγός της Scuderia Ferrari θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία στη Μαρίνα Μπέι.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ο Κάρλος Σάινθ έσπασε στο Grand Prix Σιγκαπούρης το εκπληκτικό σερί 10 νικών του Μαξ Φερστάπεν. Ήταν η 2η από τις 3 συνολικά νίκες του Ισπανού στην καριέρα του στη Formula 1, καθώς ακολούθησε άλλη μία στο φετινό Grand Prix Αυστραλίας.

Με τη Scuderia Ferrari να δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης αλλά και το σιρκουί της Μαρίνα Μπέι να είναι από τα αγαπημένα του, ο Σάινθ δηλώνει αισιόδοξος για το φετινό αγώνα στη Σιγκαπούρη. «Πέρασα - όπως πάντα - χρόνο στον προσομοιωτή, όμως ανέλυσα με λεπτομέρεια πώς φθάσαμε στη νίκη στον περσινό αγώνα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να το κάνω ξανά».

Formula 1

«Σε αντίθεση με το Μπακού, μου αρέσει πολύ το σιρκουί στη Μαρίνα Μπέι και ανυπομονώ να βγω στην πίστα ώστε να διαπιστώσω πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Εδώ είναι σημαντικό να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα, ώστε να βρεις τα όρια πρόσφυσης. Μετά θα πρέπει να προετοιμαστείς καλά για τις κατατακτήριες, καθώς η θέση εκκίνησης μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να μάχεσαι για τη νίκη και να πρέπει να συμβιβαστείς στο να τερματίσεις μέσα στους βαθμούς», δήλωσε ο 30χρονος Ισπανός.

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στo Αζερμπαϊτζάν και τη νίκη του Όσκαρ Πιάστρι.

Photo Credits: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!