Yamaha: Θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις στο Adventure Meeting 2024

Νίκος Γιαννούλας
Yamaha: Θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις στο Adventure Meeting 2024
Με την έκθεση σχεδόν όλων των μοντέλων της και τη διάθεση περίπου 10 εξ' αυτών για test ride, η Yamaha θα συμμετέχει στο Adventure Meeting 2024 με στόχο να καθηλώσει τους επισκέπτες.

Η Yamaha, με την πολυπληθή παρουσία μοντέλων στο Adventure Meeting 2024, που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου, έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μια χρονιά στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Yamaha θα παρουσιάσει νέα μοντέλα από τις κατηγορίες Adventure, Sport Touring, Sport Heritage, Hyper Naked και Off Road Competition, ενώ θα προσφέρει στο κοινό μια πραγματική εμπειρία οδήγησης.

Yamaha Tenere 700

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σχεδόν όλη την γκάμα των μοντέλων Yamaha όπως τις Yamaha Ténéré 700, Ténéré 700 World Raid, Ténéré 700 World Rally, Ténéré 700 Extreme & Ténéré 700 Explore από την κατηγορία Adventure, αλλά και δημοφιλή μοντέλα όπως τις TRACER 7, TRACER 9 GT, MT-07 και άλλα.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά, μοντέλα όπως τα TRACER 7 GT, TRACER 9 GT+, MT-07 & MT-03, αλλά και τα competition YZ, WR,συμπεριλαμβανομένων και μοντέλων ATV.

Το 3o Adventure Meeting 2024

Το διήμερο της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά το σύνολο σχεδόν των μοτοσικλετών της ελληνικής αγοράς, αλλά και να οδηγήσει σε άσφαλτο και χώμα τα πιο δημοφιλή από αυτά. Επίσης, στο χώρο θα υπάρχουν εκτός από τις εκθέσεις των αντιπροσώπων όλων σχεδόν των μαρκών που εισάγονται στη χώρα μας, περίπτερα εταιρειών εξοπλισμού αναβάτη, αξεσουάρ μοτοσικλετών και υπηρεσιών.

Adventure meeting 2024

Οι μοτοσικλέτες που αναμένεται να είναι συνολικά διαθέσιμες για test ride θα ξεπεράσουν τις 90 σε αριθμό. Η είσοδος στο 3ο Adventure Meeting κοστίζει 7 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ παιδιά έως 13 ετών εισέρχονται δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής για δοκιμή θα γίνονται στην γραμματεία της οργάνωσης και ηλεκτρονικά σε νέα εφαρμογή που θα ενεργοποιηθεί σύντομα. Περισσότερες πληροφορίες για το Adventure Meeting 2024 μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ εδώ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!