Η Kove θα συμμετάσχει στο Adventure Meeting 2024

Νίκος Γιαννούλας
Η Kove θα συμμετάσχει στο Adventure Meeting 2024
Η Kove θα βρίσκεται στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του 3ου Adventure Meting 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, η Kove θα συμμετέχει με διαθέσιμες για test ride τις μοτοσικλέτες 450 Rally και 800X Pro.

Τα δύο αυτά μοντέλα, με τον γνήσιο adventure χαρακτήρα, το χαμηλό βάρος και τους ισχυρούς κινητήρες τους, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων αναβατών παγκοσμίως και φυσικά στην Ελλάδα.

Το Kove 450 Rally μοιάζει να βγήκε απευθείας από τις ερήμους των Rally Raid και έχει εξελιχθεί με γνώμονα την κορυφαία απόδοση σε εκτός δρόμου χρήση. Ταυτόχρονα, με πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλες διαδρομές ανάρτησης, μπορεί να γίνει το «όπλο» κάθε αναβάτη στις καθημερινές του μετακινήσεις, με κορυφαία μάλιστα οικονομία χάρη στον αποδοτικό μονοκύλινδρο κινητήρα.

Kove 450 Rally
Kove 450 Rally.

Το Kove 800X Pro έχει το χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία του και ένα ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα ισχύος 95 ίππων, με αποτέλεσμα τη μικρότερη αναλογία κιλών/ίππο. Ταυτόχρονα, οι προηγμένες αναρτήσεις με τις μεγάλες διαδρομές και το πολύ περιορισμένο πλάτος, εξασφαλίζουν κορυφαίο έλεγχο στον αναβάτη σε εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Kove 800X Pro
Kove 800X Pro.

Για δήλωση συμμετοχής στα Test Rides της Kove και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διήμερο του 3ου Adventure Meeting 2024, επισκεφτείτε το https://www.adventure-meeting.gr/

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!