F1 - Σιγκαπούρη: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix

Στάθης Κοκκορόγιαννης
F1 - Σιγκαπούρη: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης της Μαρίνα Μπέι για το δέκατο όγδοο Grand Prix της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Σιγκαπούρης. Ο δέκατος όγδοος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου μας έδωσαν μια ιδέα για τις μάχες που περιμένουμε σήμερα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά σε έναν αγώνα που η εμφάνιση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ροή του.

Από θέση ισχύος στο σημερινό αγώνα θα εκκινήσει ο Λάντο Νόρις της McLaren Racing. O Βρετανός κατέκτησε την πέμπτη του φετινή pole position και θέλει για πρώτη φορά να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή της κατάταξης. Δίπλα του θα έχει τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing, με τον Ολλανδό να είναι σε θέση να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη μετά από αρκετούς μήνες.

Από την 3η θέση θα εκκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes-AMG, έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Δίπλα του θα έχει τον teammate του, Τζορτζ Ράσελ, με τη Mercedes να είναι στο παιχνίδι της νίκης.

Πέμπτος στη σημερινή εκκίνηση θα είναι ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren, o οποίος δυσκολεύεται στη Μαρίνα Μπέι όπως ακριβώς πριν από 12 μήνες. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Νίκο Χούλκενμπεργκ της Haas, έπειτα από μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. Την τέταρτη σειρά της εκκίνησης του σημερινού αγώνα συνθέτουν οι Φερνάντο Αλόνσο με Aston Martin και Γιούκι Τσουνόντα με RB.

Η Scuderia Ferrari είχε καταστροφικές κατατακτήριες δοκιμές στη Σιγκαπούρη. Ο Σαρλ Λεκλέρ περίμενε να είναι στη μάχη της pole position, αλλά θα εκκινήσει 9ος και δίπλα του θα έχει τον Κάρλος Σάινθ, ο οποίος είχε ατύχημα στο Q3.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα μπορέσουν να κάνουν οι οδηγοί της Williams, Άλεξ Άλμπον και Φράνκο Κολαπίντο από τις θέσεις 11 και 12. Πίσω τους θα είναι ο Σέρχιο Πέρεζ της Red Bull, με τον Μεξικανό να έχει κακές κατατακτήριες δοκιμές.

Grid

Το Grand Prix Σιγκαπούρης είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 14:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στo Αζερμπαϊτζάν και τη νίκη του Όσκαρ Πιάστρι

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!