Οι μοτοσικλέτες Suzuki στο 3ο Adventure Meeting 2024

Νίκος Γιαννούλας
Οι μοτοσικλέτες Suzuki στο 3ο Adventure Meeting 2024
Δείτε από κοντά όλες τις νέες Suzuki και οδηγήστε τις δημοφιλέστερες από αυτές το διήμερo 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Η Suzuki Moto Greece, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου Suzuki Festival που συγκέντρωσε πολύ κόσμο και κέρδισε εξαιρετικές εντυπώσεις, θα συμμετάσχει με το ίδιο πάθος και ενέργεια στο 3ο Adventure Meeting. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/9 και την Κυριακή 29/9 στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Suzuki

Οι φίλοι των 2 τροχών θα έχουν την δυνατότητα οδήγησης στην άσφαλτο αλλά και στο χώμα όλων των δημοφιλών μοντέλων της Suzuki, όπως τα V-STROM 1050 και 1050DE, τα V-STROM 800 και 800DE , V-STROM 650 και 650 ΧΤ, GSX-8S και φυσικά το GSX S1000GX. Έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι τα σημεία που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Η οδηγική εμπειρία θα διασφαλιστεί μέσα σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση πιστοποιημένων πλοηγών της διοργάνωσης. Πέρα από την οδήγηση των παραπάνω μοτοσυκλετών, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της Suzuki Moto Greece όπου θα μπορούν να δουν από κοντά και άλλα μοντέλα της μάρκας: Το αγωνιστικό V- STROM 800 DE RALLY, το νέο project RMΧ 250Ζ, τα «περιπετειώδη» V-STROM 800 DE των Greek ADV riders και πολλά άλλα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της μάρκας θα βρίσκεται εκεί για να απαντήσει οποιαδήποτε απορία έχουν οι επισκέπτες για τα μοντέλα της.

Το 3ο Adventure Meeting στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου θα υποδέχεται τους επισκέπτες και τις δύο ημέρες από τις 10:00 έως τις 18:00.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!