Matchbox, η ταινία: Το παιχνίδι γίνεται αληθινό

Κώστας Παστρίμας
Matchbox, η ταινία: Το παιχνίδι γίνεται αληθινό
Η θρυλική σειρά παιχνιδιών μετατρέπεται σε ταινία δράσης με τον Τζον Σίνα στο τιμόνι. Ετοιμαστείτε για τρελές καταδιώξεις.

Ο κόσμος των ταινιών και των παιχνιδιών ενώνεται ξανά, αυτή τη φορά με την εμβληματική σειρά Matchbox να παίρνει τη θέση της στο μεγάλο πανί. Η νέα ταινία, που βασίζεται στη διάσημη γραμμή αυτοκινήτων-μινιατούρων της Mattel, θα είναι live-action και θα έχει πρωταγωνιστή τον Τζον Σίνα. Αν είστε φαν της ταχύτητας και της δράσης, ετοιμαστειτε για κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Η ταινία αυτή δεν θα είναι απλώς μια ακόμα παραγωγή με CGI ή κινούμενα σχέδια. Πρόκειται για μια ζωντανή ταινία δράσης, με αληθινούς πρωταγωνιστές και, φυσικά, με τον Σίνα στο προσκήνιο. Οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν μυστήριο, αλλά γνωρίζουμε πως η ταινία θα είναι βασισμένη στα αυτοκίνητα Matchbox που καθόρισαν την παιδική ηλικία πολλών από εμάς. Η Mattel, μαζί με τη Skydance Films, εργάζονται ήδη πυρετωδώς για την παραγωγή, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ντέιβιντ Κόγκσελ και Τζόναθαν Τρόπερ.

Αν και δεν έχουμε ακόμη σαφείς πληροφορίες για την πλοκή, όλα δείχνουν ότι η ταινία θα έχει έντονο χαρακτήρα δράσης και γρήγορων καταδιώξεων, με τον Τζον Σίνα να δίνει τον τόνο. Ο Σίνα, γνωστός και από τον ρόλο του ως αδελφός του Ντομ Τορέτο στο Fast and Furious, έχει τη φήμη του λάτρη των γρήγορων αυτοκινήτων. Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες με Matchbox αυτοκινητάκια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας μια πρόγευση για το τι να περιμένουμε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η παραγωγή έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα. Με τον Τζον Σίνα στο τιμόνι και τη Mattel να φέρνει στο προσκήνιο ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών, η ταινία Matchbox είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Φωτογραφίες: John Cena/Instagram

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!