F1 - Οι δύο στόχοι του Λεκλέρ στη μάχη με τον Χάμιλτον στη Ferrari

F1 - Οι δύο στόχοι του Λεκλέρ στη μάχη με τον Χάμιλτον στη Ferrari
Ο Μονεγάσκος οδηγός περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον να δει τι μπορεί να κάνει δίπλα στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αλλά και να μάθει από αυτόν.

Το 2025 η Scuderia Ferrari θα έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα οδηγών στη σύγχρονη εποχή της Formula 1. O Λιούις Χάμιλτον αλλάζει σελίδα στην πλούσια καριέρα του και θα πλαισιώσει τον Σαρλ Λεκλέρ στο κόκκινο μονοθέσιο.

Τα βλέμματα όλων θα πέσουν πάνω στη Ferrari την ερχόμενη χρονιά, στην οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν είναι ωστόσο μόνο ο κόσμος της Formula 1 και οι τιφόζι που ανυπομονούν για το 2025.

Ο Σαρλ Λεκλέρ μίλησε με λόγια θαυμασμού για τον Χάμιλτον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Race. O Μονεγάσκος ρωτήθηκε για το τι περιμένει απέναντι σε έναν 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και αναφέρθηκε στους δύο κύριους στόχους του.

«Θα είμαι τρομερά περίεργος να δω τι έχει κάνει σωστά σε όλη του την καριέρα και έχει τόσες πολλές επιτυχίες. Έχει ελάχιστες αδυναμίες. Βασικά, για να πω την αλήθεια δεν ξέρω καμία αδυναμία του Λιούις. Είναι ένας τρομερός οδηγός, πάντα προσπαθεί να αρπάξει την κάθε ευκαιρία, πάρα πολύ γρήγορος και πολύ σταθερός. Θα ενδιαφερθώ σε τεράστιο βαθμό να μάθω από τον Λιούις όπως επίσης και να δείξω τι μπορώ να κάνω στο ίδιο μονοθέσιο με τον Λιούις. Αυτά τα δύο πράγματα μου δίνουν τεράστιο κίνητρο», δήλωσε.

Επιπλέον ο Μονεγάσκος εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε ποτέ να απαιτήσει ρόλο νούμερο ένα οδηγού στη Ferrari για έναν απλούστατο λόγο: «Από τότε που ήρθα στη Formula 1 μπορώ να πω πως είμαι πολύ-πολύ τυχερός. Αντί να σκέφτομαι πως θα ήθελα έναν νούμερο δύο οδηγό για teammate, πάντοτε πίστευα πως ήταν καλύτερο να έχεις δίπλα σου τον καλύτερο. Είχα πολύ γρήγορους και δύσκολους teammates που με ώθησαν προς τα εμπρός και από τον Λιούις θα μάθω επίσης πολλά».

Όσο για το τι συμβουλή θα έδινε στον Χάμιλτον όταν γίνει επίσημα οδηγός της Ferrari, o Λεκλέρ απάντησε: «Είναι ο Λιούις Χάμιλτον. Δεν νομίζω να χρειάζεται καμία συμβουλή. Είναι τρομερά γρήγορος».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη και τη νίκη του Λάντο Νόρις

Φωτογραφίες: lh44news/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!