Ladies’ Ride από τη Royal Enfield Hellas: Ένα μοναδικό event για γυναίκες οδηγούς

Κώστας Παστρίμας
Ladies’ Ride από τη Royal Enfield Hellas: Ένα μοναδικό event για γυναίκες οδηγούς
Εορτασμός των 100 χρόνων από την κυκλοφορία του Ladies 225cc με test rides και ειδική παρουσίαση από τον Θανάση Χούντρα.

Η Royal Enfield Hellas διοργανώνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 το πρώτο Ladies’ Ride, ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες οδηγούς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Riding School Θανάσης Χούντρας (32ο χλμ ΕΘνικής Οδού Αθηνων Λαμίας), θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 16:00 και είναι δωρεάν για όλες τις συμμετέχουσες.

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την κυκλοφορία του Ladies 225cc της Royal Enfield, θα υπάρχει όλος ο στόλος της εταιρείας διαθέσιμος για test rides, δίνοντας την ευκαιρία στις παρευρισκόμενες να γνωρίσουν τα μοντέλα της από κοντά. Παράλληλα, ο Θανάσης Χούντρας θα πραγματοποιήσει μια οδηγική εισήγηση, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις.

royal enfield

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν θέση μέσω του παρακάτω συνδέσμου ή να παρευρεθούν χωρίς ραντεβού, καθώς το event προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις γυναίκες οδηγούς να απολαύσουν τη Royal Enfield και να μάθουν από τους καλύτερους στον χώρο.

Όσες ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν θέση εδώ ή να έρθουν χωρίς ραντεβού, καθώς θα υπάρχει μεγάλη ευελιξία

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!