Ford: Νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων για το Kuga 1.5L EcoBoost

Ford: Νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων για το Kuga 1.5L EcoBoost

Κώστας Παστρίμας
Ford: Νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων για το Kuga 1.5L EcoBoost
Το προηγμένο Ford Kuga συνδυάζει ισχύ 186 PS με προσιτή τιμή και κορυφαίο εξοπλισμό στην έκδοση Titanium.

Το νέο Ford Kuga στην έκδοση 1.5L EcoBoost με 186 PS και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην οδήγηση. Με τιμή €34.078 και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, το νέο Kuga καλύπτει τις ανάγκες των οδηγών μεσαίων SUV που επιθυμούν δυναμικές επιδόσεις και άνεση.

Το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων βελτιώνει την απόδοση του οχήματος, εξασφαλίζοντας ομαλές αλλαγές ταχυτήτων και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου στα 6,8 λτ/100 χλμ. Ο ισχυρός κινητήρας προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 9,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα.

Ford Kuga

Η πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Titanium του Kuga περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως το Ford SYNC 4 με οθόνη αφής 13,2", αυτόματο κλιματισμό διζωνικό, ασύρματη φόρτιση συσκευών και πολλά άλλα. Η Ford τη διαθέτει στην τιμή των 34.078 ευρώ, με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance με χαμηλότοκο επιτόκιο 3,99%, καθιστώντας το νέο Kuga μια εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία του.

Φωτογραφίες: Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!