Kawasaki Versys 1100: Νέα εποχή με ισχυρότερο κινητήρα και περισσότερες δυνατότητες

Κώστας Παστρίμας
Kawasaki Versys 1100: Νέα εποχή με ισχυρότερο κινητήρα και περισσότερες δυνατότητες
Η ανανεωμένη Kawasaki Versys 1100 προσφέρει αναβαθμίσεις που την καθιστούν ιδανική για κάθε διαδρομή, με περισσότερη δύναμη και άνεση.

Η Kawasaki παρουσιάζει τη νέα Versys 1100 για το 2025, με σημαντικές αναβαθμίσεις που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και στις άλλες διαδρομές. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι η αύξηση της χωρητικότητας του κινητήρα από 1.043 κ.εκ. σε 1.099 κ.εκ., προσφέροντας πλέον μέγιστη ισχύ 135 ίππων, σημαντικά αυξημένη από τους 120 ίππους του προηγούμενου μοντέλου.

Kawasaki Versys

Η Kawasaki έχει επίσης επικεντρωθεί στην αύξηση της ροπής στις μεσαίες και υψηλές στροφές, κάνοντάς την πιο ευχάριστη στην οδήγηση, ενώ το Quick Shifter έχει βελτιωθεί, προσφέροντας αλλαγές ταχυτήτων από τις 1.500 στροφές. Οι μεγαλύτερες σχέσεις στο κιβώτιο συμβάλλουν στην καλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό cruise control.

Kawasaki Versys

Επιπλέον, ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης KTRC, επιλογές λειτουργίας οδήγησης, και –στην έκδοση SE– ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση Showa. Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη σε νέες, εντυπωσιακές αποχρώσεις, όπως Metallic Matte Graphene Steel Gray και Metallic Diablo Black, αναδεικνύοντας τον σπορ και περιπετειώδη χαρακτήρα της.

Φωτογραφίες: Kawasaki

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!