F1 - Η φοιτήτρια νομικής που «καίει» τις καρδιές μελλοντικών αστέρων

Newsroom
F1 - Η φοιτήτρια νομικής που «καίει» τις καρδιές μελλοντικών αστέρων
Ερωτικό τρίγωνο στα καλά καθούμενα στον κόσμο της Formula 1 με δύο οδηγούς με λαμπρό μέλλον να παλεύουν για την «καρδιά» της ίδιας κοπέλας.

Οι Φράνκο Κολαπίντο και Όλιβερ Μπέρμαν γνωρίζονται πολύ καλά στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας. Οι δύο οδηγοί έχουν δώσει πολλές μάχες εντός πίστας τόσο στη Formula 1 όσο και στη Formula 2. Δεν είναι μόνο οι πίστες στις οποίες οι δύο νεαροί οδηγοί έχουν συναγωνιστεί.

Η προσωπική τους ζωή έρχεται στο προσκήνιο, καθώς φαίνεται πως έχουν ένα πολύ κοινό πρόσωπο. Αυτό είναι η Εστέλ Όγκιλβι. Η 25χρονη Γαλλίδα ήταν σε σχέση με τον Κολαπίντο το 2023, όταν εκείνος ήταν ακόμη αγωνιζόταν στη Formula 3.

H σχέση τους τελείωσε άδοξα, όμως η Όγκλιβι δεν έμεινε για πολύ καιρό ελεύθερη. Για πρώτη φορά στο 2024 εθεάθη σε paddock της Formula 1 στo Grand Prix Σαουδικής Αραβίας. Εκεί έκανε ντεμπούτο με τη Scuderia Ferrari ο Όλιβερ Μπέρμαν στη θέση του Κάρλος Σάινθ, ο οποίος έκανε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

@silly_lettuce

♬ Originalton - Marissa Schatz

Τότε γνωστοποιήθηκε πως ο Μπέρμαν με την Όγκλιβι είχαν σχέση, η οποία δεν κράτησε για πολύ. Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο, με την Όγκλιβι να βρίσκει παρηγοριά στον πρώην σύντροφό της, Φράνκο Κολαπίντο. Μάλιστα οι δυο τους εθεάθησαν σε κοινές εξόδους το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media. Η επανασύνδεση του Κολαπίντο με την Όγκλιβι του έφερε τύχη, καθώς πήρε προαγωγή στη Formula 1 με την ομάδα της Williams στη θέση του Λόγκαν Σάρτζεντ και οι επιδόσεις του έχουν εντυπωσιάσει.

@argentinasuport #francocolapinto #olliebearman #estellelettuce #argentina #latam #europe #foryourpage #xvzbca #foryou #paratiiiiiiiiiiiil #formula1 #formulaone #formulauno #romance #ex #exes #colapinto #charlesleclerc #williams #francocolapinto #colapinto #formula #f1tiktok #monzagp #argentina #francocolapintoedit #F1 #williams #williamsf1 #williamsracing #AzerbaiyanDAZNF1 #Formula1 #deportesentiktok #motorentiktok #motor #FrancoColapinto #tiktoksports #tiktokdeportes #DAZN #noviazgo #parejas#amor #love#excouple #couple @TikTok #argentina ♬ original sound - ‍taya

Η Εστέλ Όγκλιβι γεννήθηκε στη Γαλλία και σήμερα κάνει το μεταπτυχιακό δίπλωμα νομικής. Εκτός από τις σπουδές της, ήδη ασκεί το επάγγελμα σε διάσημη νομική φίρμα του Λονδίνου. Επιπλέον είναι ενεργή στο TikTok όπου μοιράζεται την καθημερινή της ρουτίνα.

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη και τη νίκη του Λάντο Νόρις

Φωτογραφίες: colapintismo/X, ro43885311/X, Haas/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!