Alfa Romeo Junior: Το νέο SUV κάνει ελληνική πρεμιέρα στην Auto Athina 2024

Alfa Romeo Junior: Το νέο SUV κάνει ελληνική πρεμιέρα στην Auto Athina 2024

Κώστας Παστρίμας
Alfa Romeo Junior: Το νέο SUV κάνει ελληνική πρεμιέρα στην Auto Athina 2024
Η Alfa Romeo αποκαλύπτει το πολυαναμενόμενο B-SUV της με δύο εκδόσεις: ηλεκτρική και υβριδική.

Η Alfa Romeo Junior, το νέο B-SUV της ιστορικής ιταλικής μάρκας, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα στο πλαίσιο της έκθεσης Auto Athina 2024, που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου. Η νέα Junior αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στη γκάμα της μάρκας, καθώς συνδυάζει την κομψότητα και τον σπορ χαρακτήρα που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Alfa Romeo, με την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις βιώσιμες λύσεις κινητικότητας.

Alfa Romeo Junior

Με μήκος 4,17 μέτρα, η Junior στοχεύει να κατακτήσει την κατηγορία των B-SUV, προσφέροντας στους οδηγούς της μοναδική εμπειρία οδήγησης, είτε επιλέξουν την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Elettrica των 156 ίππων με αυτονομία 400 χιλιομέτρων, είτε την υβριδική Ibrida των 136 ίππων. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που τοποθετούν τον οδηγό στο κέντρο της εμπειρίας, με έμφαση στην ευχρηστία και την πρακτικότητα στην καθημερινή οδήγηση.

Alfa Romeo Junior

Η κορυφαία έκδοση της σειράς, η Veloce, ενισχύει την αγωνιστική κληρονομιά της Alfa Romeo, προσφέροντας 280 ίππους, μπλοκέ διαφορικό και εκτεταμένες μηχανολογικές βελτιώσεις, που την καθιστούν ένα αυθεντικό σπορ όχημα. Παράλληλα, η υβριδική τετρακίνητη έκδοση Q4 με τους 136 ίππους προσφέρει περισσότερη ευελιξία και απόλυτη σταθερότητα σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης.

Alfa Romeo Junior

Η Alfa Romeo στο περίπτερο C3 του Hall 1 της έκθεσης θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες, με την Junior να αποτελεί το απόλυτο κέντρο ενδιαφέροντος. Ωστόσο, η μιλανέζικη φινέτσα δεν σταματάει εκεί, καθώς η γκάμα των εκθεσιακών μοντέλων θα περιλαμβάνει την Tonale, που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην κατηγορία των C-SUV, αλλά και τα εμβληματικά μοντέλα Giulia και Stelvio, που συνεχίζουν να ενθουσιάζουν το κοινό με τον διαχρονικό τους σχεδιασμό και τις επιδόσεις τους.

Φωτογραφίες: Alfa Romeo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!