Peugeot E-3008: Μια επανάσταση στα ηλεκτρικά SUV

Peugeot E-3008: Μια επανάσταση στα ηλεκτρικά SUV

Κώστας Παστρίμας
Peugeot E-3008: Μια επανάσταση στα ηλεκτρικά SUV
Το πλήρως ηλεκτρικό fastback SUV της Peugeot έχει αυτονομία έως και 700 χιλιόμετρα και δυναμικό σχεδιασμό.

Το Peugeot E-3008 φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV, συνδυάζοντας τη μοναδική εμπειρία οδήγησης με κορυφαία τεχνολογία και εξαιρετική αυτονομία. Το νέο fastback SUV βρίσκεται στο περίπτερο της γαλλικής μάρκας στην AUTO ATHINA 2024, αποτελώντας την τελευταία πρόταση της Peugeot στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας στους οδηγούς εντυπωσιακές επιδόσεις και υψηλό επίπεδο άνεσης.

Peugeot E-3008

Με αυτονομία που αγγίζει τα 700 χιλιόμετρα, το E-3008 διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις κινητήρων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη: hybrid, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικό. Η Peugeot συνεχίζει να προσφέρει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής που την χαρακτηρίζει, ενώ το μοντέλο διατίθεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού: Allure και GT. Και οι δύο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με προηγμένα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, προσφέροντας μια πολυτελή και δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Με στόχο να ηγηθεί της τάσης προς την ηλεκτροκίνηση, η Peugeot καταφέρνει να συνδυάσει την πρακτικότητα και την οικολογική συνείδηση με την αισθητική αρτιότητα και τις σπορ επιδόσεις που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της.

 

Φωτογραφίες: Peugeot

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!