Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Μια Ferrari 925.000 ευρώ για τα 43α γενέθλιά του

Νίκος Γιαννούλας
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Μια Ferrari 925.000 ευρώ για τα 43α γενέθλιά του
Γνωστός petrolhead ο Ιμπραχίμοβιτς, πρόσθεσε στον τεράστιο στόλο των hypercar που διαθέτει και μια Ferrari SF90 Stradale.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν χάνει ευκαιρία να προσθέτει νέα supercars και hypercars στον ήδη μεγάλο στόλο αυτοκινήτων που διαθέτει. Έτσι, τα 43α γενέθλιά του ήταν η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσει μια ακόμα Ferrari.

Ferrari SF90 Stradale
Ferrari SF90 Stradale


Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν επέλεξε μια κατάμαυρη Ferrari SF90 Stradale, η οποία χάρη στην υβριδική μονάδα πρόωσης που διαθέτει αποδίδει 1.000 ίππους και επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Ferrari SF90 Stradale
Ferrari SF90 Stradale.


Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει περίπου 925.000 ευρώ, ωστόσο μπορεί εύκολα να ξεπεράσει και το εκατομμύριο, ανάλογα τα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού που θα προστεθούν και το βαθμό εξατομίκευσης που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης του.


Το νέο απόκτημα του Ζλάταν έγινε γνωστό από δική του ανάρτηση στα social media, όπου με ένα λιτό κείμενο «Χρόνια πολλά στον Ζλάταν» και την εικόνα της υπέροχης Ferrari, απευθύνθηκε στα εκατομμύρια των ακολούθων του.


Φυσικά στα σχόλια έγινε πανικός. Οι πιο έξυπνες ατάκες που σταχυολογήσαμε ήταν οι:

  • «Ο Ζλάταν δεν χρειάζεται δώρο γενεθλίων, το δώρο γενεθλίων χρειάζεται τον Ζλάταν».
  • «Τα γενέθλια είναι χαρούμενα που έχουν τον Ζλάταν».
  • «Ο Ζλάταν μεταμορφώθηκε σε αυτοκίνητο».
  • «Ο Ζλάταν δεν αγόρασε το αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο αγόρασε μια θέση στο σπίτι του Ζλάταν».

Ο Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος τώρα εργάζεται ως σύμβουλος στην Μίλαν, έχει επίσης μια Ferrari Enzo, μια F340 ακόμη και μια 430 Spider. Αυτά, φυσικά, δεν είναι τα μοναδικά του αυτοκίνητα, καθώς κατά καιρούς από τα χέρια του έχουν περάσει Porsche Spyder, Maserati GranTurismo MC Stradale και Lamborghini Urus.


Από τα πλέον ταπεινά αυτοκίνητα που έχει οδηγήσει ο Σουηδός μάγος της μπάλας είναι το XC90 της Volvo, την εποχή που ήταν πρεσβευτής της μάρκας, πίσω στο 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!