Κιάνου Ριβς: Ο πρώτος του αγώνας αυτοκινήτων δεν πήγε καλά - «Τελευταίος, αλλά είχε πλάκα» (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Κιάνου Ριβς: Ο πρώτος του αγώνας αυτοκινήτων δεν πήγε καλά - «Τελευταίος, αλλά είχε πλάκα» (vid)
Η λατρεία του διάσημου ηθοποιού για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι γνωστή, όμως στην πίστα της Ινδιανάπολης γνώρισε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολη είναι η συμμετοχή σε επίσημο αγώνα.

Ο Κιάνου Ριβς αγαπάει τους αγώνες σε τέσσερις και δύο τροχούς και μάλιστα θεωρείται ο ικανότερος οδηγός στην πίστα ανάμεσα στους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, συμμετέχοντας στο θεσμό Toyota GR Cup στην πίστα της Ινδιανάπολης.

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες ο 60χρονος Καναδός είχε μία άτυχη στιγμή, χάνοντας τον έλεγχο του GR86 και κάνοντας τετ-α-κε. Ευτυχώς όμως δεν έπεσε στον τοίχο και κατάφερε να συνεχίσει.

Στο τέλος του 45λεπτου αγώνα ο Ριβς τερμάτισε 25ος, όμως δεν απογοητεύτηκε. «Τελευταίος αλλά χαρούμενος», δήλωσε μεταξύ άλλων σε ένα σύντομο βίντεο στα social media.

Ο Ριβς έχει πάθος και με τις μοτοσικλέτες, έχοντας μία μεγάλη συλλογή από ιστορικά μοντέλα. Ο ίδιος μάλιστα, μαζί με τον Γκαρντ Χόλιντζερ, ίδρυσαν πίσω στο 2011 την Arch Motorcycles για να βγάλουν όλο τους το πάθος και την φαντασία πάνω σε δικά τους σχέδια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!