Leapmotor C10: Ηλεκτρικό SUV με χώρους και τεχνολογία

Leapmotor C10: Ηλεκτρικό SUV με χώρους και τεχνολογία

Κώστας Παστρίμας
Leapmotor C10: Ηλεκτρικό SUV με χώρους και τεχνολογία
Η επίσημη ελληνική πρεμιέρα του Leapmotor C10 στην Auto Athina 2024 φέρνει μια νέα δυναμική στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV.

Το Leapmotor C10 είναι το νέο ηλεκτρικό SUV που καταφθάνει στην ελληνική αγορά, φέρνοντας μαζί του κορυφαίες τεχνολογίες και μια ελκυστική τιμή, που το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ηλεκτρική εναλλακτική λύση. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση Auto Athina 2024, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τις καινοτομίες της κινεζικής εταιρείας Leapmotor, που αρχίζει να αποκτά σημαντική παρουσία στην Ευρώπη.

Το Leapmotor C10 είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 218 ίππων, ο οποίος σε συνδυασμό με την μπαταρία των 69,9 kWh προσφέρει εξαιρετική αυτονομία. Στον αστικό κύκλο, η αυτονομία φτάνει έως τα 574 χιλιόμετρα, ενώ σε μικτή χρήση φτάνει τα 420 χιλιόμετρα, προσφέροντας αρκετή ευελιξία για καθημερινές μετακινήσεις αλλά και μακρινά ταξίδια. Ο συνδυασμός ισχύος και αυτονομίας καθιστά το C10 ένα από τα πιο ανταγωνιστικά μοντέλα στην κατηγορία του.

    Σε δύο εκδόσεις

    Style: Η βασική έκδοση, με τιμή εκκίνησης τα 30.900 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης).
    Design: Η πιο εξοπλισμένη έκδοση, με τιμή εκκίνησης τα 32.400 ευρώ.
    Και οι δύο εκδόσεις επωφελούνται από την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ», καθιστώντας το Leapmotor C10 εξαιρετικά προσιτό για την ελληνική αγορά, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

     

    Το C10 δεν εντυπωσιάζει μόνο με τις επιδόσεις του, αλλά και με τον σχεδιασμό του. Οι σύγχρονες γραμμές του και οι προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει, όπως το πλήρως ψηφιακό εσωτερικό και οι οθόνες αφής, δίνουν έναν φουτουριστικό τόνο στην οδήγηση. Το SUV της Leapmotor δεν προσφέρει μόνο τεχνολογία, αλλά και άνεση, με αρκετό χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές.

    Η επίσημη ελληνική πρεμιέρα του Leapmotor C10 στην Auto Athina 2024 αναμένεται να τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών, καθώς η Leapmotor εισέρχεται δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας μια φρέσκια και οικονομικά προσιτή επιλογή στα ηλεκτρικά SUV.

    Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο δίκτυο της ΔΕΗ blue, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με πάνω από 2.400 σημεία φόρτισης.

    Επιπλέον, με την ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue, μπορείτε:

    • Να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές, επιβραβεύσεις και free υπηρεσίες που θα βρείτε στην ενότητα PPC blueDeals
    • Να οργανώσετε τα ταξίδια σας μέσω PPC blueTrips προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης, ενώ παράλληλα να δείτε προτάσεις για νέες εξορμήσεις
    • Να πληροφορηθείτε για τον απαιτούμενο χρόνο έως να φθάσετε στους πλησιέστερους φορτιστές, χρησιμοποιώντας το φίλτρο ETA (Estimated Time of Arrival)
    • Με την ίδια εφαρμογή, να φορτίσετε στο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της PPC blue Ρουμανίας
    • Να κάνετε κράτηση στον διαθέσιμο ταχυφορτιστή που σας εξυπηρετεί, 30 λεπτά πριν την άφιξή σας στο σημείο
    • Να συνδέσετε τον ιδιωτικό φορτιστή σας για να διαχειρίζεστε τις φορτίσεις σας
    • Να συνδέσετε το αυτοκίνητο σας στην εφαρμογή για να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας του
    • Να δείτε την κίνηση στο δρόμο σε πραγματικό χρόνο
    • Να φορτίσετε με το ψηφιακό πορτοφόλι σας, αφού κάνετε top up μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, Google Pay και κάρτες Edenred Spendeo® και MyBenefits®
    • Να καταχωρίσετε το μοντέλο του οχήματός σας και να πληροφορηθείτε για τα κατάλληλα σημεία φόρτισης για το όχημά σας
    • Να σκανάρετε το QR Code που θα βρείτε επάνω στον φορτιστή και να φορτίσετε εύκολα

      Φωτογραφία: Βασίλης Κωστάκος

      Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!