Gmotion 108: Όλα τα νέα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες βρίσκονται στις σελίδες του

Νίκος Γιαννούλας
Gmotion 108: Όλα τα νέα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες βρίσκονται στις σελίδες του
Με 150 σελίδες πλούσιας ύλης, το νέο gmotion 108 φέρνει τα πάντα για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα στην οθόνη σας και αυτόν το μήνα.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό περιοδικό για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα υποδέχεται τον Οκτώβριο με ένα τεύχος «γίγας», 150 σελίδων. Το gmotion 108 είναι γεμάτο με παρουσιάσεις νέων μοντέλων, αναλυτικές δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και φυσικά ανασκοπήσεις όλων των αγώνων F1 και MotoGP. Κάθε μήνα, σε κάθε οθόνη και πάντα δωρεάν.

Τι είδαμε στα ξένα

Κατ' αρχάς, το πολύ ενδιαφέρον για τη χώρα μας αλλά και την ίδια της Skoda, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV Elroq. Επίσης παρουσιάζουμε το νέο Cupra Tavascan και όλες τις εκδόσεις του, με τις τιμές τους, που είναι πλέον διαθέσιμες για παραγγελία στην ελληνική αγορά.

gmotion 108

Οδηγώντας

Τον προηγούμενο μήνα τα χιλιόμετρα ήταν πολλά, όπως άλλωστε και τα αυτοκίνητα, με μεγάλο μάλιστα ενδιαφέρον. Ένα από τα πιθανά best seller της ελληνικής αγοράς είναι σίγουρα το Fiat 600, το οποίο δοκιμάζουμε στην πιο «γήινη» έκδοση hybrid, καθώς διατίθεται και ως ηλεκτρικό.

 


Το νέο Mazda CX-60 PHEV δεν προσβλέπει σε κορυφαία νούμερα πωλήσεων λόγω μεγέθους και κόστους, είναι όμως ένα από κορυφαία οικογενειακά SUV με αντίστοιχη ποιότητα και εξαιρετική σύνδεση με τον οδηγό του, όπως κάθε Mazda.

gmotion 108


To νέο Skoda Kodiaq iV είναι επίσης ένα μεγάλο plug-in hybrid SUV με μεγάλη αυτονομία ηλεκτρικής λειτουργίας και χώρους... διαβίωσης μια ολόκληρης οικογένειας. Όχι αντίστοιχα ευρύχωρη, αλλά περισσότερο πολυτελής και ταξιδιάρα, η Mercedes – Benz E 200D αποτελεί τον ορισμό της λιμουζίνας.
Το Lexus LBX προσπαθεί να βάλει σε αστικό περιβάλλον την premium ιαπωνική μάρκα, με όπλο ένα συμπαγές SUV βασισμένο στο Toyota Yaris Cross. Ενώ το KIA EV9, είναι το απόλυτο ηλεκτρικό SUV/πολυμορφικό αυτοκίνητο, με δυνατότητα μεταφοράς έως και 7 επιβατών.

gmotion 108


Ευ αγωνίζεσθε


Στο πεδίο της F1 συμβαίνουν πολλές ανακατατάξεις που έχουν αλλάξει το παιχνίδι και έχουν εξυψώσει το ενδιαφέρον. Στην Ολλανδία ο Νόρις εξαφάνισε τον Φερστάπεν, στην Μόντσα νίκησε ο Λεκλέρ, στο Αζερμπαϊτζάν ήταν η ώρα του Πιάστρι, ενώ στη Σιγκαπούρη ο Νόρις επέστρεψε στην κορυφή.

gmotion 108


Στο MotoGP μπορεί η επικράτηση της Ducati να είναι σχεδόν καθολική, αλλά όχι με έναν αναβάτη ούτε με μια ομάδα. Στην Αραγονία ο Μάρκ Μάρκεθ επανήλθε στις νίκες μετά από χρόνια και συνέχισε την κορυφαία του απόδοση και στο Σαν Μαρίνο. Στο GP Εμίλια – Ρομάνια o Μπαστιανίνι έφερε την 100ή νίκη της Ducati στο θεσμό, ενώ στην Ινδονησία, το ψηλότερο σκαλί του βάθρου πάτησε ο Χόρχε Μαρτίν.

gmotion 108

Με δύο λιγότερους τροχούς

Η ανανέωση της Ducati Multistrada V4 για το 2025 ήταν το μεγάλο γεγονός του περασμένου μήνα, ενώ η οδήγηση της Voge DS900X, της κορυφαίας πρότασης του κινεζικού εργοστασίου, αποκαλυπτική των δυνατοτήτων της.


Σε αναλυτική δοκιμή υποβάλαμε και ένα ακόμα νέο μοντέλο στην ελληνική αγορά, το Peugeot XP400 GT, ένα σκούτερ μεν, με adventure χαρακτήρα δε και πολύ έντονη προσωπικότητα.

gmotion 108


Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας και θυμηθείτε να οδηγείτε αμυντικά, με ευγένεια και χωρίς βιασύνη. Ακόμα και η γρήγορη οδήγηση απαιτεί καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και απόλυτη ηρεμία. Να είστε όλες και όλοι καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ GMOTION 108 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

gmotion 108

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!