Yangwang U9: Το πιο δυνατό ηλεκτρικό στην έκθεση αυτοκινήτου

Κώστας Παστρίμας
Yangwang U9: Το πιο δυνατό ηλεκτρικό στην έκθεση αυτοκινήτου
Το νέο ηλεκτρικό supercar της BYD που μαγνητίζει τα βλέμματα με τις επιδόσεις και την τεχνολογία του, κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην AUTO ATHINA 2024.

Η AUTO ATHINA 2024 αποτελεί φέτος το κέντρο της προσοχής για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, με τη BYD να εντυπωσιάζει με το ολοκαίνουργιο Yangwang U9. Το ηλεκτρικό hypercar της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζει όχι μόνο εκθαμβωτική εμφάνιση, αλλά και ασυναγώνιστες επιδόσεις, καθιστώντας το μια από τις πιο πολυαναμενόμενες παρουσίες της έκθεσης.

Αστραπιαίες επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία

Το Yangwang U9 είναι ένα από τα ταχύτερα supercar της αγοράς, καθώς καταφέρνει να επιταχύνει από 0-100 km/h σε μόλις 2 δευτερόλεπτα. Αυτή η εκπληκτική ταχύτητα επιτυγχάνεται χάρη στους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που ελέγχουν το όχημα μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος τετρακίνησης, προσφέροντας άψογη πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 1.300 ίππους και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ/ώρα.

Επιπλέον, το Yangwang U9 διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία DiSus-X, που βελτιστοποιεί την ανάρτηση και παρέχει απόλυτο έλεγχο του οχήματος σε υψηλές ταχύτητες. Η τεχνολογία αυτή προσαρμόζει την ανάρτηση σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας ομαλή και σταθερή οδήγηση ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

BYD
Φωτογραφία: BYD

Πλήρως ηλεκτρικό hypercar με μοναδικό design

Το ηλεκτρικό σύστημα του Yangwang U9 συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με φιλικότητα προς το περιβάλλον, προσφέροντας αυτονομία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός hypercar. Οι ακριβείς προδιαγραφές αυτονομίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο η BYD έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της μπαταρίας για γρήγορη φόρτιση και αντοχή σε μεγάλες αποστάσεις.

 

Η εμφάνιση του Yangwang U9 είναι εξίσου εντυπωσιακή με τις επιδόσεις του. Το supercar διαθέτει αεροδυναμικές γραμμές και έναν σχεδιασμό που αποπνέει ταχύτητα και πολυτέλεια. Το εσωτερικό του είναι εξοπλισμένο με κορυφαία υλικά και προηγμένες τεχνολογίες, προσφέροντας στον οδηγό και τους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο δίκτυο της ΔΕΗ blue, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με πάνω από 2.400 σημεία φόρτισης.

Επιπλέον, με την ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue, μπορείτε:

  • Να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές, επιβραβεύσεις και free υπηρεσίες που θα βρείτε στην ενότητα PPC blueDeals
  • Να οργανώσετε τα ταξίδια σας μέσω PPC blueTrips προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης, ενώ παράλληλα να δείτε προτάσεις για νέες εξορμήσεις
  • Να πληροφορηθείτε για τον απαιτούμενο χρόνο έως να φθάσετε στους πλησιέστερους φορτιστές, χρησιμοποιώντας το φίλτρο ETA (Estimated Time of Arrival)
  • Με την ίδια εφαρμογή, να φορτίσετε στο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της PPC blue Ρουμανίας
  • Να κάνετε κράτηση στον διαθέσιμο ταχυφορτιστή που σας εξυπηρετεί, 30 λεπτά πριν την άφιξή σας στο σημείο
  • Να συνδέσετε τον ιδιωτικό φορτιστή σας για να διαχειρίζεστε τις φορτίσεις σας
  • Να συνδέσετε το αυτοκίνητο σας στην εφαρμογή για να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας του
  • Να δείτε την κίνηση στο δρόμο σε πραγματικό χρόνο
  • Να φορτίσετε με το ψηφιακό πορτοφόλι σας, αφού κάνετε top up μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, Google Pay και κάρτες Edenred Spendeo® και MyBenefits®
  • Να καταχωρίσετε το μοντέλο του οχήματός σας και να πληροφορηθείτε για τα κατάλληλα σημεία φόρτισης για το όχημά σας
  • Να σκανάρετε το QR Code που θα βρείτε επάνω στον φορτιστή και να φορτίσετε εύκολα

    Φωτογραφία: Βασίλης Κωστάκος

    Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!