Dacia Spring: Το ηλεκτρικό που επαναπροσδιορίζει την οικονομική οδήγηση

Dacia Spring: Το ηλεκτρικό που επαναπροσδιορίζει την οικονομική οδήγηση

Newsroom
Dacia Spring: Το ηλεκτρικό που επαναπροσδιορίζει την οικονομική οδήγηση
Προσιτή τιμή, εξαιρετική αυτονομία, έκδοση Cargo και 100% ηλεκτρική εμπειρία φέρνει το Dacia Spring στην AUTO ATHINA 2024.

Το Dacia Spring πρωταγωνιστεί στην AUTO ATHINA 2024, παρουσιάζοντας μια από τις πιο προσιτές λύσεις στην ηλεκτροκίνηση για τον καθημερινό οδηγό. Με την αυτονομία και τον πρακτικό του σχεδιασμό, το Spring υπόσχεται να φέρει την ηλεκτρική οδήγηση πιο κοντά στον Έλληνα καταναλωτή, ενώ η επαγγελματική έκδοση Cargo διευρύνει τις επιλογές για όσους αναζητούν ένα ηλεκτρικό όχημα για επαγγελματική χρήση.

Το Dacia Spring διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 45 ίππων (33 kW) και μπαταρία 27,4 kWh, προσφέροντας αυτονομία έως 230 χιλιόμετρα στον μικτό κύκλο WLTP και έως 305 χιλιόμετρα σε αστική χρήση. Χάρη στην ελαφριά του κατασκευή και τις συμπαγείς του διαστάσεις, είναι ιδανικό για την πόλη, ενώ η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης εξασφαλίζει έως 80% της μπαταρίας σε λιγότερο από μία ώρα.

Dacia Spring

Για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της Auto Athina 2024, στο περίπτερο της Dacia θα εκτίθεται και το Dacia Spring Cargo, το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα της ελληνικής αγοράς. Το Spring Cargo είναι, επίσης, το πιο αποδοτικό, ηλεκτρικό last mile delivery van προσφέροντας 1 μ3 ωφέλιμο όγκο φόρτωσης, 1,159 μ. ωφέλιμο μήκος φόρτωσης και 365 κιλά ωφέλιμου φορτίου. Το νέο LCV αποτελεί μια παγκόσμια πρωτιά, αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατίθεται η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Extreme, που συνδυάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα Electric 65 (65hp/48kW), με τη διαμόρφωση Cargo του Dacia Spring, για επαγγελματική χρήση, με άδεια φορτηγού (Φ.Ι.Χ.).

 

Η AUTO ATHINA 2024 αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες από κοντά τις δυνατότητες και την εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης του Spring, το οποίο φέρνει την ηλεκτροκίνηση σε νέα επίπεδα προσβασιμότητας.

Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο δίκτυο της ΔΕΗ blue, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με πάνω από 2.400 σημεία φόρτισης.

Επιπλέον, με την ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue, μπορείτε:

  • Να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές, επιβραβεύσεις και free υπηρεσίες που θα βρείτε στην ενότητα PPC blueDeals
  • Να οργανώσετε τα ταξίδια σας μέσω PPC blueTrips προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης, ενώ παράλληλα να δείτε προτάσεις για νέες εξορμήσεις
  • Να πληροφορηθείτε για τον απαιτούμενο χρόνο έως να φθάσετε στους πλησιέστερους φορτιστές, χρησιμοποιώντας το φίλτρο ETA (Estimated Time of Arrival)
  • Με την ίδια εφαρμογή, να φορτίσετε στο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της PPC blue Ρουμανίας
  • Να κάνετε κράτηση στον διαθέσιμο ταχυφορτιστή που σας εξυπηρετεί, 30 λεπτά πριν την άφιξή σας στο σημείο
  • Να συνδέσετε τον ιδιωτικό φορτιστή σας για να διαχειρίζεστε τις φορτίσεις σας
  • Να συνδέσετε το αυτοκίνητο σας στην εφαρμογή για να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας του
  • Να δείτε την κίνηση στο δρόμο σε πραγματικό χρόνο
  • Να φορτίσετε με το ψηφιακό πορτοφόλι σας, αφού κάνετε top up μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, Google Pay και κάρτες Edenred Spendeo® και MyBenefits®
  • Να καταχωρίσετε το μοντέλο του οχήματός σας και να πληροφορηθείτε για τα κατάλληλα σημεία φόρτισης για το όχημά σας
  • Να σκανάρετε το QR Code που θα βρείτε επάνω στον φορτιστή και να φορτίσετε εύκολα

Φωτογραφίες: Dacia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!