Μάριος Ηλιόπουλος: Πρωταθλητής αναβάσεων για το 2024, έφτασε τους 15 τίτλους

Newsroom
Μάριος Ηλιόπουλος: Πρωταθλητής αναβάσεων για το 2024, έφτασε τους 15 τίτλους
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ έπειτα από μία ακόμη κυρίαρχη εμφάνιση εξασφάλισε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων της φετινής χρονιάς.

Το 2024 είναι μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον Μάριο Ηλιόπουλο στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας. Ο «Super Mario» αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων για το 2024 κερδίζοντας έναν ακόμη αγώνα.

Ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ ΑΕΚ αγωνίστηκε στην Ανάβαση Ομαλού, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Χανιά της Κρήτης με συνολικά 64 συμμετοχές. Ο Ηλιόπουλος πίσω από το τιμόνι του πανίσχυρου Ford Fiesta απόδοσης άνω των 650 ίππων όχι μόνο σημείωσε την ταχύτερη επίδοση αλλά κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ χρόνου ανάβασης. Για να το πετύχει αυτό έπρεπε να κάνει δύο περάσματα από την ειδική διαδρομή των 4,7 χιλιομέτρων.

Ως αποτέλεσμα κατάφερε να πάρει τη νίκη στην κατηγορία Formula Saloon και ταυτόχρονα εξασφάλισε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων για το 2024. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος επιτεύχθηκε με δύο αγώνες για το τέλος της σεζόν.

Αυτός ήταν ο 15ος τίτλος του Ηλιόπουλου επί ελληνικού εδάφους και ο 13ος συνολικά σε αναβάσεις.

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων ολοκληρώνεται με τις αναβάσεις Αχλαδόκαμπου (2-3 Νοεμβρίου) και Ελασσόνας (23-24 Νοεμβρίου).

Δείτε τα αποτελέσματα από την Ανάβαση Ομαλού πατώντας εδώ.

Φωτογραφίες: facebook

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!