Θεσσαλονίκη: Οι οδηγοί των ΙΧ για καφέ, το λεωφορείο ακινητοποιημένο

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Οι οδηγοί των ΙΧ για καφέ, το λεωφορείο ακινητοποιημένο
Ο ΟΑΣΘ παρουσίασε τέσσερις από τις δεκάδες ιστορίες... καθημερινής τρέλας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που εμποδίζουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τι πιο σύνηθες να συμβεί στην Ελλάδα, όπως θα λέγαμε. Ο ΟΑΣΘ αναρτά στα social media περιπτώσεις όπου η ανευθυνότητα των λίγων ταλαιπωρεί τους πολλούς.

Δείτε 4 ιστορίες που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Περίπτωση 1η: Παράνομη στάθμευση ΙΧ στην οδό Πολιορκητού 26, στην Άνω Πόλη, εμπόδιζε από νωρίς το πρωί, μέχρι τις 9.05, τη διέλευση του ειδικού τύπου λεωφορείου της γραμμής 22 που εξυπηρετεί την Άνω Πόλη. Αναγκαστικά έγινε εκτροπή της γραμμής και για κάποια ώρα οι κάτοικοι της περιοχής έμειναν χωρίς εξυπηρέτηση.

ΟΑΣΘ

 

Περίπτωση 2η: Λεωφορείο της γραμμής 38 που εκτελεί το δρομολόγιο Νέα Ευκαρπία – Αριστοτέλους, έπρεπε να περιμένει να… φτιαχτεί ο καφές δύο οδηγών, που πάρκαραν παράνομα στην οδό Ηφαίστου, στην Ευκαρπία, σε σημείο που στρίβει το αστικό, εγκλωβίζοντας το λεωφορείο.

ΟΑΣΘ

Περίπτωση 3η: Λεωφορείο της γραμμής 32Α, που εκτελεί το δρομολόγιο Κάτω Ηλιούπολη – Αριστοτέλους (μέσω Γυμναστηρίου), λόγω παράνομα σταθμευμένου οχήματος εγκλωβίστηκε στον Εύοσμο, στη διασταύρωση των οδών Ακρίτα με Άρεως καθυστερώντας για μισή ώρα το δρομολόγιό του.

ΟΑΣΘ

Περίπτωση 4η: Οδός Βασιλίσσης Όλγας. Ο δρόμος είναι ανοιχτός. Όμως το Ι.Χ., αν και απαγορεύεται, στάθμευσε και μάλιστα πέντε μέτρα πριν από τη στάση, αναγκάζοντας αφενός το λεωφορείο να κάνε σλάλομ, ταλαιπωρώντας αφετέρου τους επιβάτες που περίμεναν να επιβιβαστούν.

ΟΑΣΘ

Photo Credits: ΟΑΣΘ/facebook

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!