Μπάγερν Μονάχου: Πόσο κοστίζουν τα νέα αυτοκίνητα του Κέιν και των συμπαικτών του

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Πόσο κοστίζουν τα νέα αυτοκίνητα του Κέιν και των συμπαικτών του
Οι ποδοσφαιριστές του βαυαρικού συλλόγου αλλά και ο προπονητής τους θα έχουν και φέτος ηλεκτρικά μοντέλα ως εταιρικά αυτοκίνητα.

Η σχέση της Audi με την Μπάγερν Μονάχου μετρά περισσότερα από 20 χρόνια, καθώς η γερμανική μάρκα είναι χορηγός των Βαυαρών από το 2002. Μάλιστα από το 2011 κατέχει μετοχές του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Ο εκάστοτε προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου οδηγούν μοντέλα της Audi ως εταιρικά αυτοκίνητα. Ενίοτε συμμετέχουν σε διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες για τα νέα αυτοκίνητα της μάρκας.

Στην έδρα της Audi, στο Ίνγκολσταντ, έγινε η καθιερωμένη παράδοση των εταιρικών αυτοκινήτων στους παίκτες και τον προπονητή της Μπάγερν. Και φέτος είναι αποκλειστικά ηλεκτρικά, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα για περιορισμό των εκπομπών ρύπων.

Audi

 

Ο Χάρι Κέιν, ο Τζόσουα Κίμιχ, ο Μάνουελ Νόιερ και ο προπονητής Βενσάν Κομπανί επέλεξαν το Audi SQ8 SUV e-tron, το οποίο κοστίζει στη Γερμανία 98.000 ευρώ. Ο Μουσιάλα θα οδηγεί κάτι πιο... οικονομικό, το Q6 SUV e-tron (κοστίζει 63.500 ευρώ). Την ακριβότερη επιλογή έκαναν οι Τόμας Μίλερ, Κόνραντ Λάιμερ και Λέον Γκορέτσκα, που θα οδηγούν το RS e-tron GT performance, το οποίο πωλείται στη Γερμανία προς 160.500 ευρώ!

Photo Credits: Audi, FC Bayern

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!