MotoGP, Ταϊλάνδη: Ο Μάρκεθ συνεχίζει ακάθεκτος

Κώστας Παστρίμας
MotoGP, Ταϊλάνδη: Ο Μάρκεθ συνεχίζει ακάθεκτος
Ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν ταχύτερος στη χρονομετρημένη περίοδο δοκιμών στην πίστα Τσανγκ μπροστά από τους διεκδικητές του τίτλου.

Στην εξαντλητική ζέστη και υγρασία της πίστας στο Μπουριράμ, όπου διεξάγεται το GP Ταϊλάνδης για το MotoGP, οι αναβάτες βγήκαν για στη χρονομετρημένη περίοδο δοκιμών για να διεκδικήσουν μία θέση στη 10άδα που περνάει απευθείας στο Q2 των κατατακτήριων του Σαββάτου. Ταχύτερος σε αυτήν τη διαδικασία, και μάλιστα με ρεκόρ πίστας ήταν ο φορμαρισμένος Μαρκ Μάρκεθ με την Gresini Ducati, σημειώνοντας ταυτόχρονα νέο ρεκόρ πιστας.

Πίσω από τον Ισπανό ακολούθησαν οι δύο διεκδικητές του τίτλου, με τον Χόρχε Μαρτίν της Pramac να είναι λίγα χιλιοστά ταχύτερος από τον Πέκο Μπανάια της εργοστασιακής Ducati Lenovo. Η κυριαρχία των Ducati συνεχίστηκε και στην 4η θέση, με τον Ενέα Μπαστιανίνι, ενώ «έσπασε» στην 5η θέση, όπου βρέθηκε ο Μάβερικ Βινιάλες με την Aprilia.

Ο Φράνκο Μορμπιντέλι με την άλλη Pramac ήταν 6ος, ενώ στην 7η θέση ακολούθησε ο «πονεμένος», από τις πτώσεις της περασμένης εβδομάδας, Πέδρο Ακόστα με την GasGas Tech3. Οι Άλεξ Μάρκεθ, Μάρκο Μπετζέκι και Ζοάν Ζαρκό συμπλήρωσαν την πρώτη 10άδα.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Ταϊλάνδης θα αρχίσουν στις 6:50 το πρωί ώρα Ελλάδας.

 

Αποτελέσματα

fp2

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!