Zontes G368: Ένα adventure scooter με πλούσιο εξοπλισμό και εκτός δρόμου δυνατότητες

Κώστας Παστρίμας
Zontes G368: Ένα adventure scooter με πλούσιο εξοπλισμό και εκτός δρόμου δυνατότητες
Το Zontes G368 έρχεται στην ελληνική αγορά, προσφέροντας δυνατότητες για on-road και off-road χρήση με τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.

Η Zontes εισάγει το G368, ένα νέο adventure scooter σχεδιασμένο για οδηγούς που επιθυμούν ένα ευέλικτο όχημα για καθημερινή χρήση αλλά και για εκτός δρόμου διαδρομές. Το G368 προσφέρει εργονομία και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για προσαρμοστικότητα σε διαφορετικά εδάφη, ενώ το μεγάλο ρεζερβουάρ 17,5 λίτρων του επιτρέπει αυτονομία που φτάνει τα 500 χιλιόμετρα.

Zontes

Με έναν κινητήρα 39 ίππων και ρυθμιζόμενα προγράμματα οδήγησης ECO και SPORT, το G368 συνδυάζει απόδοση και οικονομία. Η τεχνολογία στο G368 περιλαμβάνει μια TFT οθόνη 8 ιντσών, συστήματα ABS και Traction Control με λειτουργία off-road, καθώς και κάμερες καταγραφής εμπρός και πίσω. Τα στοιχεία αυτά ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση για καθημερινή οδήγηση και περιπέτεια εκτός δρόμου.

Zontes

 

Η τιμή του G368 στην ελληνική αγορά ξεκινά από 6.195 ευρώ, καθιστώντας το μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία adventure scooter για όσους αναζητούν ένα πολυλειτουργικό και τεχνολογικά προηγμένο όχημα.

Φωτογραφίες: Zontes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!