F1 - Ο Νόρις δεν αλλάζει προσέγγιση στις μάχες του με τον Φερστάπεν

F1 - Ο Νόρις δεν αλλάζει προσέγγιση στις μάχες του με τον Φερστάπεν
Ο Βρετανός οδηγός της McLaren δεν θα αλλάξει τον τρόπο που οδηγεί στις μάχες του με τον μεγάλο του αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ποινή που δέχθηκε ο Λάντο Νόρις για τη μάχη του με τον Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix ΗΠΑ ήταν το κύριο θέμα συζήτησης των προηγούμενων ημερών. Η McLaren Racing προσπάθησε να αλλάξει τα αποτελέσματα του αγώνα όμως η FIA αρνήθηκε το επιχείρημα της ώστε να ζητήσει επανεξέταση της ποινής.

Πέρα από το συμβάν αυτό, ορισμένοι κατέκριναν την οδήγηση εκ του ασφαλούς του Νόρις στη μάχη του με τον Φερστάπεν. Η έλλειψη επιθετικότητας δημιούργησε ερωτηματικά για την προσέγγιση του Βρετανού και αν μπορεί να «τα βάλει» με τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στο περιθώριο του Grand Prix Μεξικού, ο οδηγός της McLaren ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα είναι πιο επιθετικός από εδώ και πέρα με τον Φερστάπεν στις μεταξύ τους μάχες: «Δεν είναι μία εύκολη ερώτηση μπορώ να πω. Δεν είναι απλό το συμφωνήσω. Είναι όμως όλα όσα κάνω λάθος; Όχι. Είναι μία δύσκολη κατάσταση να βρίσκεται κάποιος. Όπως είδαμε δεν νοιάστηκε αν θα κερδίσει, αν θα έρθει δεύτερος ή τρίτος. Η μόνη του δουλειά ήταν να με νικήσει και το κατάφερε. Γι’ αυτό έκανε πολύ καλή δουλειά. Διασκέδασα τη μάχη που είχαμε. Πρέπει όμως να τον κερδίζω από δω και πέρα οπότε πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα. Δεν χρειάζεται όμως να αλλάξω προσέγγιση».

 

Επιπλέον ο Νόρις αποκάλυψε πως δεν έχει συζητήσει ακόμη με τον Φερστάπεν σχετικά με την έκβαση της μάχης τους στο Τέξας και την ποινή που δέχθηκε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του. Αυτό που έκανε πιστεύει ο ίδιος πως είναι σωστό. Αυτό που έκανα πιστεύω επίσης πως είναι σωστό. Διαφωνώ με ό,τι συνέβη και η ομάδα το ίδιο. Πιστεύω πως η πλειονότητα του κόσμου που είδε τον αγώνα διαφωνεί με την ποινή που πήρα».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τη νίκη του Σαρλ Λεκλέρ στο Grand Prix ΗΠΑ και τη μάχη των Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!